Δωρέαν σεμινάριο από την Google για φοιτητές!

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online», η Google με την υποστήριξη του ΤΕΙ Ηπείρου, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο που αφορά τις ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό.

Πιο συγκεκριμένα

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου, στην Ηγουμενίτσα. Θα διαρκέσει από τις 11:00 μέχρι τις 14:30.

Ποιους αφορά

Αφορά όλους τους φοιτητές και τους απόφοιτους που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε βασικά εργαλία του ψηφιακού μάρκετινγκ με θέματα όπως:

 • Η ευκαιρία που λέγεται Internet
 • Συμβουλές για ένα καλύτερο website
 • Μηχανές αναζήτησης
 • Διαφήμιση σε websites και social media
 • Επισκέπτες και Web Analytics
 • Κατευθύνσεις απασχόλησης στον ψηφιακό κόσμο

Για να εγγραφείς, επισκέψου τη νέα πλατφόρμα της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online, εδώ.

Μπορείς επίσης, να παρακολουθήσεις το πλάνο διαδικτυακής εκμάθησης online και δωρεάν εδώ.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Tα σεμινάρια πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

 


Είμαι από το Καρπενήσι,σπουδάζω στα Ιωάννινα, λατρεύω τις ταινίες,τη σοκολάτα και τα ταξίδια. Βρες με στο instagram: viivii.tr

1 Comment

 1. SEO In Greece

  22 Φεβρουαρίου 2017 at 3:06 ΜΜ

  Εξαιρετική η πρωτοβουλία της Google δεδομένου ότι η γνώση του ψηφιακού μάρκετινγκ είναι βασική προυπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία των σημερινών φοιτητών. Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία του είναι το Search Engine Optimization, δωρεάν εργαλεία και άρθρα για αυτό υπάρχουν στο http://www.seoingreece.org

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *