Οι καλύτερες playlist στο Spotify για την εξεταστική!

Αν δε μένεις σε καμιά σπηλιά, το Spotify το ξέρεις. Και ξέρεις επίσης πως το διάβασμα είναι δύσκολη υπόθεση από τότε που τελείωσες  τις πανελλήνιες και μπήκες στο πρώτο έτος. Γι’ αυτό λοιπόν ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις να διαβάσεις με μουσική, και για να μη ψάχνεις – εξεταστική είναι αυτή, πού χρόνος-  διάλεξα 4 διαφορετικές λίστες που μπορείς να βρεις στο Spotify για όλες τις φάσεις τις εξεταστικής.

Δώσ’ τους μια προσπάθεια! Θα σε γλιτώσουν από την παγίδα του να μπαίνεις στο YouTube για να αλλάξεις τραγούδι, και να καταλήγεις να βλέπεις «Top 10 hidden messages behind famous logos» .

Πριν το διάβασμα

Είναι δύσκολο να σε πείσω να διαβάσεις. Τουλάχιστον μπες στο mood με λίγη μουσική, έτσι για να σε εμψυχώσει.

«Electronic Study Music»

Για το διάβασμα

Θερμή υποστηρίκτρια του ότι η post rock είναι ό,τι καλύτερο για τον εγκέφαλο την ώρα του διαβάσματος, σου αφήνω τα καλύτερα κομμάτια – με βάση το Spotify- για να ακούς όσο θα διαβάζεις.

«Post Rock Top Tracks»

Πριν την εξέταση

Λογικά δεν τα πας καλά με τα νεύρα σου πριν πιεις καφέ, οπότε, όσο θα ρίχνεις μια τελευταία ματιά στις σημειώσεις, βάλε αυτήν εδώ για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα σου.

«Totally Stress Free»

Μετά την εξέταση

Χαλάρωσε, όλα καλά!

«Feel Good Indie Rock»


Είμαι από το Καρπενήσι,σπουδάζω στα Ιωάννινα, λατρεύω τις ταινίες,τη σοκολάτα και τα ταξίδια. Βρες με στο instagram: viivii.tr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *