/19 Δεκεμβρίου 2011 /17.01
H Electronet πάει Foursquare
Ανακαλύψτε τα πάντα στο Facebook/Electronet OfficialΗ Electronet, το μεγάλο ελληνικό δίκτυο καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη προωθητική ενέργεια με χρήση της δωρεάν εφαρμογής Foursquare.
Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν το Smartphone τους για να κάνουν “Check-In” στα καταστήματα Electronet με τη δωρεάν εφαρμογή Foursquare, βρίσκουν έναν κωδικό. Στέλνοντας τον κωδικό και τα στοιχεία τους με e-mail, παίρνουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση για τρεις τηλεοράσεις LG CINEMA 3D, 42’’. Η ενέργεια θα διαρκέσει από 14/12/11 έως 14/02/12.
Όλος ο μηχανισμός του διαγωνισμού παρουσιάζεται με απλά βήματα στη σελίδα www.facebook.com/ElectronetOfficial.
Η Electronet καινοτομεί και εγκαινιάζει την παρουσία της στα social media. Είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών, με στόχο τη δημιουργία διαδραστικής σχέσης με το κοινό, για περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες.
Διάλεξε Στάση: Αντισύλληψη ή ΑνασφάλειαΚάνε κλικ εδώ για να ενημερωθείς |
|
Σχόλια



Όπου υπάρχει καλή παρέα, υπάρχει Ρετσίνα Μαλαματίνα. 

