Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού σήμερα!

Την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν παραδόσεις μαθημάτων την Τετάρτη (11/1) λόγω καιρικών συνθηκών παγετού που επικρατούν, έλαβαν οι διοικήσεις των παρακάτω Πανεπιστημίων και ΤΕΙ ανά τη χώρα:

 • Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας αναστέλλονται τα μαθήματα και η λειτουργία των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου για την Τετάρτη 11.1.2017. Το Φοιτητικό Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης θα λειτουργήσει κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα. Η Π.Φ. Λέσχη θα συνεχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση. Οι υπηρεσίες φύλαξης, καθαριότητας και συντήρησης θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας σε συνεννόηση με τους Προϊσταμένους τους. Για τα μαθήματα και την λειτουργία των υπηρεσιών του Ιδρύματος την Πέμπτη 12.1.2017, οι φοιτητές θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση
 • Πανεπιστήμιο Αθηνών
  Το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα λειτουργήσει με βάσει τις αποφάσεις των Κοσμητειών, δεδομένου ότι οι σχολές είναι διάσπαρτες σε διάφορες περιοχές της  Αθήνας, όπως Αθήνα, Ζωγράφου και Δάφνη. Αυτό σημαίνει ότι οι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες των τμημάτων τους για να ενημερωθούν.
 • ΠΑΜΑΚ
  Συνεχίζονται εντατικά οι προσπάθειες αποκατάστασης της κανονικής λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, με τη χιονόπτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και οι συνεχιζόμενες αρνητικές θερμοκρασίες δυσχεραίνουν τον έλεγχο και την επισκευή των παγωμένων σωληνώσεων. Το Πανεπιστήμιο, θα παραμείνει, ως εκ τούτου, κλειστό και αύριο (Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017) και δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα.
 • Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
  Με απόφαση του πρύτανη του ΔΠΘ, Αθανάσιου Καραμπίνη, αναστέλλεται το εκπαιδευτικό έργο στο σύνολο των δομών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα όπου εδρεύουν οι σχολές και τα τμήματα του πανεπιστημίου. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα μαθήματα αναβάλλονται έως και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, ενώ τα τμήματα του ΔΠΘ θα φροντίσουν για την αναπλήρωση του διδακτικού έργου.
 • ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
  Παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στο ΑΤΕΙΘ μέχρι και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι διοικητικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά.
 • ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης
  Παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Τετάρτη 11/1/2017
 • ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας
  Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα όλων των Τμημάτων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στις Σέρρες, Κιλκίς και Κατερίνη δεν θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
 • ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας 
  Σας ενημερώνουμε ότι το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας του και για την Τετάρτη 11-1-2017, λόγω του παγετού και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που καθιστούν δύσκολη την ασφαλή πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του. Οι διοικητικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν από τις 10:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Για την Πέμπτη 12-1-2017 θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
 • Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
  Ανακοινώνεται ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν διακόπτεται για σήμερα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, το εκπαιδευτικό και διοικητικό έργο του Πανεπιστημίου. Για αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Το άρθρο ανανεώνεται με κάθε νεότερη ενημέρωση!!


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *