Σεξιστική απάντηση καθηγητή σε φοιτήτρια που ζήτησε να ακυρωθεί το γραπτό της!

Πρωταγωνιστής της παρακάτω υπόθεσης είναι μια φοιτήτρια και ένας καθηγητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών που πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο φοιτητών και συναδέλφων του.

Το περιστατικό

Όπως γράφει η Εφημερίδα Κόσμος, η νεαρή φοιτήτρια επιθυμούσε να «ακυρωθεί» η βαθμολογία της στο μάθημά του προκειμένου να το ξαναδώσει και να επιτύχει μεγαλύτερο βαθμό. Έτσι ζήτησε ακρόαση από το συγκεκριμένο καθηγητή και εκείνος τη δέχθηκε κανονικά στο γραφείο του! Αφού άρχισε η φοιτήτρια να του αναλύει τους ισχυρισμούς της, ο καθηγητής όχι μόνο αδιαφόρησε αλλά της έκανε και μία κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Σύμφωνα με τη φοιτήτρια,  ο καθηγητής αφού την άφησε να ολοκληρώσει τους ισχυρισμούς της, τη ρώτησε:

– «Πόσο είπες ότι πήρες»;

-«Πέντε», του απάντησε εκείνη.

Τότε γύρισε και κάνοντας τη γνωστή κίνηση με το χέρι προς τα γεννητικά του όργανα, της είπε: «Και τρία … οκτώ»!

Η κοπέλα έμεινε άφωνη. Κατέβασε το κεφάλι της και αποχώρησε από το γραφείο του καθηγητή. Εκμυστηρεύθηκε τα όσα συνέβησαν στους δικούς της όμως δεν θέλησε να κάνει καμία επίσημη καταγγελία, φοβούμενη προφανώς πως… δεν θα πάρει πτυχίο!

Δεν είναι η πρώτη φορά!

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο συμβάν στο Πανεπιστήμιο αφού ο καθηγητής έχει κατηγορηθεί ξανά  για σεξιστική συμπεριφορά σε φοιτήτρια καθώς και για σεξουαλικά υπονοούμενα την ώρα του μαθήματος!

Εσύ ξέρεις ποιος είναι ο συγκεκριμένος καθηγητής;

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *