10 τραγούδια που αγαπήσαμε λίγο πριν χειμωνιάσει! [video]

Σαν χτες μοιάζει να ήταν Αύγουστος! Και τώρα σιγά σιγά φεύγει ο Νοέμβριος. Ο Χειμώνας δεν αστειεύεται. Πλησιάζει. Έρχεται επιτέλους εκείνη η εποχή που θα εξοπλιζόμαστε με 4 στρώσεις ρούχων πριν βγούμε από το σπίτι. Η εποχή που αφού σηκωθούμε από το κρεβάτι η κουβέρτα θα μας ακολουθεί σε όλο το σπίτι. Μα κυρίως η εποχή που θα περνάμε τα βράδια μας αγκαλιά με έναν ζεστό καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα, ακούγοντας την αγαπημένη μας μουσική.

Και τώρα που είναι ενόψει αυτή η εποχή, έφτιαξα για σένα την καλύτερη λίστα για να σου κρατάει συντροφιά. Μια λίστα που θα αγαπήσεις μέσα στον χειμώνα όπως αγάπησα κι εγώ μέσα στα χρόνια και δεν την βαρέθηκα ποτέ!

10. Bruno Mars – Just the way you are

9.Lana Del Rey – Young and beautiful

8. Kovacs – My Love

7. Alex Clare – Damn your eyes

6. Florence + The Machine – Wish that you were here

5. Elias – Thinking of you

4. Bret Anderson – Back to you

3. London Grammar – Nightcall

2. Ed Sheeran – I see fire

1. Foy Vance – Make it rain

Εννοείται ότι δεν έβαλα όλα τα τραγούδια στην original κυκλοφορία τους. Αγαπάμε τις διασκευές παιδιά. Ειδικά όταν αυτές είναι πετυχημένες και μας κάνουν να κολλάμε για μήνες με ένα τραγούδι!

Αυτή είναι λοιπόν η λίστα μου! Ελπίζω να την λατρέψετε όσο εγώ!

Όχι ότι είμαι της τελευταίας στιγμής, αλλά αποφάσισα να σπουδάσω Δημοσιογραφία εκεί λίγο πριν τις πανελλήνιες. Τέσσερα χρόνια μετά είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτήν την απόφαση! Λατρεύω την καλή μουσική και χόμπι μου είναι η φωτογραφία. Α! Και δηλώνω βαθιά ερωτευμένος με την πόλη της Θεσσαλονίκης εδώ και χρόνια!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *