10η Εντολή | «Η Κάθαρση» έρχεται στο σημερινό επεισόδιο! [trailer]

Την Τετάρτη 22η Απριλίου 2015, στις 23:00, έρχεται η 10η Εντολή με το 8ο επεισόδιο της  στον Alpha και ο τίτλος αυτού: «Κάθαρση»

Υπόθεση

Η Λήδα μόλις έχει χωρίσει με τον άντρα της τον Κώστα. Δεν μπορεί να δεχτεί τον χωρισμό τους και κυρίως το γεγονός ότι εκείνος έφυγε για μια άλλη γυναίκα. Απελπισμένη στρέφεται σε κάποια μέντιουμ που υπόσχονται άμεση λύση στο πρόβλημά της και την επιστροφή του Κώστα στην αγκαλιά της. Παρά τους αρχικούς δισταγμούς της, η Λήδα πείθεται από τα μέντιουμ – την Αιμιλία και τον γιο της Δημήτρη – ότι είναι άνθρωποι χαρισματικοί κι ότι οι πράξεις τους έχουν την ευλογία του Θεού. Οι επισκέψεις της Λήδας πληθαίνουν. Τα μέντιουμ της αποσπούν χρηματικά ποσά που ολοένα αυξάνονται, με τη δικαιολογία ότι «η άλλη γυναίκα έχει δέσει τον Κώστα με μάγια ισχυρά». Η Λήδα κάνει ό,τι της ζητούν μέχρι τη στιγμή που η Αιμιλία και ο Δημήτρης προσπαθούν να την πείσουν να συμμετάσχει σε σεξουαλικά όργια μαζί τους με την επίφαση του εξαγνισμού, της κάθαρσης. Η Λήδα είναι αποφασισμένη να «λύσει» τα μάγια με τον δικό της τρόπο.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σκηνοθετεί, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή.

Το καστ συνθέτουν οι Μυρτώ Αλικάκη, Λυδία Φωτοπούλου, Στέλιος Μάινας, Μιχάλης Σαράντης, Ηρώ Πεκτέση, Τατιάνα Μελίδου, Ελένη Αποστολοπούλου.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *