12 συνήθειες που λένε σ’ αγαπώ χωρίς να το…πουν!

Σε κάθε είδους σχέσης υπάρχουν «κρυφοί κώδικές». Έτσι και σε κάθε ζευγάρι υπάρχουν τρυφερές συνήθειες  και τρόποι να λέει ο ένας στον άλλον «σ αγαπώ» χωρίς πραγματικά να το…λένε!

Τα κοινά ενδιαφέροντα που μοιράζονται μεταξύ τους.

Κάθε ζευγάρι έχει τα δικά τους χόμπι, αυτό μπορεί να είναι η αγάπη τους για ταινίες, για παιχνίδια… και για τους πιο extreme τύπους κάποιο άθλημα.

Όταν περπατάνε χεράκι -χεράκι.

Η αλήθεια είναι πως μερικοί θα σκεφτούν ότι πρόκειται για επίδειξη, δεν πιστεύω πως το να κρατάς το χέρι του συντρόφου σου είναι κάποιο κατόρθωμα. Αντίθετα μεγαλύτερη –κακή- εντύπωση μου προκαλεί όταν βλέπω τον ένας να τρέχει μπροστά και ο άλλος να ακολουθεί…

Όταν προσπαθεί να σου αλλάξει μια άσχημη μέρα.

Με τον καιρό, όταν αρχίζει να βιώνει ο ένας τις συνήθειες και την καθημερινότητα του άλλου, καταλαβαίνει και πότε είχε μια άσχημη μέρα και προσπαθεί να την αλλάξει.

Η περιγραφή του συντρόφου

Τη στιγμή που του ζητείται να περιγράψει τον σύντροφό του και τα θετικά σχόλια είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Δεν θα αναφέρω το μεγαλύτερο κλισέ ότι ο ερωτευμένος δεν βλέπει τα μειονεκτήματα, διότι αυτό δεν συμβαίνει και όταν συμβαίνει δεν είναι καλό σημάδι. Στην ουσία όταν επικεντρώνεται στην καλή πλευρά και νιώθει περήφανος γι’ αυτό. Εξάλλου και ποιος δεν έχει μειονεκτήματα;

Όταν έρχεται η στιγμή που μαλώνουν.

Τα υγιή ζευγάρια αφήνουν τον θυμό, συγχωρούν και προσπαθούν να βρουν μια λύση. Ο τρόπος που συγχωρεί ο ένας τον άλλον εκείνο το μισοκατεβασμένο βλέμμα ή η αγκαλιά ίσως να είναι μοναδικός κάθε φορά.

Εμ.. φυσικά κι όταν λένε σ αγαπώ, χωρίς κάποιον προφανή λόγο!

Τα κοινά πειράγματα

Μεταξύ τους ή οι κοινές χαζές ατάκες τους που αυτοί ανακάλυψαν… και σε όλους τους υπόλοιπους μας φαίνεται χαζομάρα!

Η έκπληξη!

Μια έκπληξη την ημέρα τον τσακωμό τον κάνει πέρα… έτσι δεν λέει η παροιμία; Όχι; Εντάξει πάντως μια ευχάριστη έκπληξη πάντα φτιάχνει τη διάθεση.

Όταν ξέρουν να ακούνε.

Παραπάνω στο νούμερο 3 αναφέραμε ότι το καλό το ταίρι ξέρει να αναγνωρίζει μια άσχημη μέρα και να την αλλάζει. Επίσης ξέρει να ακούει ότι βασανίζει το έτερον ήμισυ και να το αφήνει να ξεσπάσει.

Εκείνο το βλέμμα που μόνο εκείνος θα καταλάβει όταν είστε με κόσμο.

Εκείνο που το στόμα λέει «Περνάμε υπέροχα!» και το βλέμμα, του φωνάζει «Κάλυψε με! Θέλω να λιποθυμήσω από την βαρεμάρα.. »

Όταν ξαπλώνουν μαζί.

Ότι κι αν έχει συμβεί την ημέρα, όταν έρθει η στιγμή να κοιμηθούν μαζί όλα ξεχνιούνται και περνάνε.

Το φιλί.

Όχι κάποιο συγκεκριμένο αλλά οποιοδήποτε φιλί. Εκείνο της «Καλημέρας» το άλλο που βρίσκεστε μετά από λίγο καιρό, το άλλο της επιβράβευσης όταν ένας από τους δυο έχει κάνει μια καλή πράξη, όπως και εκείνο που γίνεται χωρίς να ξέρεις το γιατί…

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *