3 λόγοι για να πατήσεις το πόδι σου στη σχολή σου!

Το ξέρουμε, είσαι φοιτητής και θέλεις να απολαύσεις τα καλύτερα χρόνια. Τώρα που μπορείς γιατί μετά έρχονται ευθύνες, υποχρεώσεις, δουλειά, σπίτι κλπ κλπ. Η μόνη σου υποχρέωση για τώρα είναι να μην αφήσεις το φοιτητόσπιτο που μένεις να κατεδαφιστεί από την πολύ δυνατή μουσική που παίζεις. να πληρώνεις το ενοίκιο (με τα λεφτά που σου προσφέρουν οι γονείς σου) στην ώρα του και να φροντίζεις να περνάς και κάποια μαθήματα (αν όχι πτυχίο στα 4, στα 5, στα 6, άντε στα 7).

Και τώρα που είπα πτυχίο (και δεν το είπα τυχαία) εδώ σε θέλω φοιτητάρα μου. Τι χαμπάρια; Πώς πάνε τα μαθήματα; Πρώτα απ’ όλα τα παρακολουθείς; Έπειτα τα περνάς;  Eμείς σου δίνουμε 3 λόγους για να παρακολουθείς τα μαθήματα στη σχολή σου και να πατάς στο αμφιθέατρο!

                                                                                                                                             Γράφει ο Βασίλης Θυμιανίδης 

1)Έχει φάση να πηγαίνεις στη σχολή (δεν είναι τόσο βαρετό όσο φαίνεται)

Τα μαθήματα πολλές φορές μας κάνουν να νιώθουμε ότι είμαστε δημιουργικοί και παραγωγικοί στη ζωή μας. Στην τελική μια υποχρέωση έχεις και αυτή είναι να πηγαίνεις στο αμφιθέατρο. Τουλάχιστον κάνε το με στυλ. Βάλε τα ωραία σου τα ρουχαλάκια, ντύσου, στολίσου (μην πας και με τα επίσημα σου), πάρε τον ωραίο σου τον καφέ από το κυλικείο, βρες την τρελοπαρέα και παρακολούθησε τα μαθήματα.

2) Όσο παρακολουθείς τα μαθήματα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τα περάσεις κιόλας

Αλήθεια είναι. Μην το αμφισβητείς. Μερικά μαθήματα μπορεί να σου βγάζουν την ψυχή αλλά αξίζει να τα παρακολουθήσεις για να κρατήσεις σημειώσεις. Μετά θα σου φανεί πολύ πιο εύκολο το διάβασμα. Δεν θα πελαγώσεις πάνω από το τεράστιο σε όγκο βιβλίο της σχολής σου. Θα έχεις την εναλλακτική των σημειώσεων.

3) Κοινωνικοποιείσαι μέσα στο αμφιθέατρο, κάνεις νέες παρέες!

Οι φιλίες είναι επένδυση, οι γνωριμίες επίσης. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορούν να σε οδηγήσουν. Ίσως σε μια πολύ δυνατή φιλία ή ακόμα και σε εργασία. Οι ομάδες πάντα κάνουν τη διαφορά. Να μάθεις να κινείσαι και να δραστηριοποιείσαι μέσα σε ομάδες. Θα σε βοηθήσει πολύ. Έτσι η παρουσία σου στο αμφιθέατρο θα σε φέρει πιο κοντά στον τομέα δράσης σου (με ό,τι τέλος πάντων ασχολείσαι).

Total
6
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *