5 πράγματα που ορίζουν το σεξ στη μακροχρόνια σχέση

Το σεξ σε μία σχέση εξελίσσεται και αλλάζει. Κάνεις διαφορετικά πράγματα, καθώς ανοίγεσαι πιο εύκολα και γνωρίζεις και τον σύντροφό σου λίγο καλύτερα. Άλλοι το χάνουν με τη συχνότητα, άλλοι με την ποιότητα, άλλοι το χάνουν γενιά ενώ άλλοι την παλεύουν. Αυτά είναι τα facts που πρέπει να ξέρεις για το σεξ σε μια μακροχρόνια σχέση.

1. Η συχνότητα μπορεί να μειωθεί, η ποιότητα βελτιώνεται συνέχεια

Μπορεί και λόγο της καθημερινότητας και των διαφόρων πιέσεων, να μην κάνεις τόσο συχνά σεξ στη σχέση σου όσο στην αρχή της. Αλλά το ένα θετικό είναι ότι όσο προχωράει η σχέση τόσο καλύτερο γίνεται το σεξ.

2. Ο συμβιβασμός μπαίνει και στο κρεβάτι

Συμβιβάζεσαι αρκετά στη σχέση σου. Αυτό που δεν ήξερες, όμως, είναι ότι για να διατηρηθεί μία σχέση καλά, θα πρέπει να αρχίσεις να συμβιβάζεσαι και στο κρεβάτι.

3. Το να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα κάνει καλό

Σε μία σχέση είναι λογικό να βαριέσαι μετά από λίγο καιρό να κάνεις σεξ με τον ίδιο άνθρωπο. Γι αυτό, πρέπει να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρον την εμπειρία σου στο κρεβάτι! Οπότε, προσπάθησε όσο μπορείς να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα!

4. Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά

Το σεξ είναι ένα παιχνίδι, που πρέπει να αρχίσεις να το απολαμβάνεις και να μην το παίρνεις τόσο σοβαρά. Αφέσου ελεύθερος και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!

5. Μη χρησιμοποιείς το σεξ σαν απειλή

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές χρησιμοποιείς το σεξ σε έναν καυγά με τον σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να το κάνεις αυτό!

Πηγή: www.naolaia.gr 

Total
15
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *