5 (απλά) #tips για μια καλύτερη σχέση

5 tips για καλύτερη σχέση
  1. Προσπάθησε το πρώτο πράγμα για το οποίο θα μιλήσεις με τη σχέση σου, να είναι κάτι θετικό. Έτσι θέτεις μια βάση καλών συναισθημάτων για την υπόλοιπη μέρα.
  2. Αντί για υλικά δώρα, χάρισε στο ταίρι σου μια εμπειρία, ένα ταξιδάκι, ένα σεμινάριο, κάτι που, τέλος πάντων, θα μείνει σαν μια δυνατή ανάμνηση. Αυτά είναι τα δώρα που αφήνουν συναισθήματα και δέσιμο – κι όχι ένα iPad. (Όχι ότι ένα iPad θα χαλούσε και κανέναν  )
  3. Πριν μαλώσετε, δώσε πάντα λίγο χρόνο στον εαυτό σου και προσπάθησε να κατανοήσεις την απέναντι πλευρά. Αργά η γρήγορα, θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν υπάρχει λόγος για φασαρίες – ίσως και να είχες και εσύ λίγο άδικο.
  4. Κάντε μαζί ένα άθλημα: Είναι αποδεδειγμένο πως δένει τα ζευγάρια και δημιουργεί στιγμές με θετικά συναισθήματα. Και όταν λέω “άθλημα”, εννοώ κάτι πέραν από “τέννις δωματίου”.
  5. Μείνε μόνος σου: Μερικές φορές, το πρόβλημα είναι (απλά) πως χρειάζεσαι λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Αν τα πράγματα είναι δύσκολα, κανόνισε μια βόλτα με τους φίλους σου ή κοιμήσου χωρίς τη σχέση σου. Την επόμενη μέρα η όρεξη για να είσαι μαζί του/της θα είναι πραγματική.

Total
6
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *