5 καλοί λόγοι να πας ΣΗΜΕΡΑ στη σχολή σου!

Έχει μπει ο μήνας, που όλοι οι φοιτητές, έχουν βαρεθεί τη ρουτίνα σπίτι-σχολή και αποφασίζουν να κόψουν.. το δεύτερο!
Έχει μπει ο μήνας, που όλοι οι φοιτητές, έχουν βαρεθεί τη ρουτίνα σπίτι-σχολή και αποφασίζουν να κόψουν.. το δεύτερο! Υπάρχουν όμως και μερικές αιτίες, που αξίζουν και θα σε συγκινήσουν για να πατήσεις στη σχολή!

Ο ωραίος/ Η ωραία.

Έτυχε να πας μια φορά, στη σχολή. Τότε ανακάλυψες την ωραία πλευρά τη σχολής που ακούει στο όνομα «Πάνος»/ «Μαρία», από τότε λοιπόν δεν έχασες ούτε μια θεωρία..

 

Φθηνός καφές

Τα λεφτά δεν φτάνουν.. για επιπλέον μπίρες, οπότε θα αντικαταστήσεις μερικούς καφέδες του mikel, στο κυλικείο. (Έχει και τα καλά του, βλέπε Νο1)

Τύψεις

Ναι, ναι ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Οι τύψεις που σε «τρώνε» για λίγα λεπτά, στο πρωινό ξύπνημα στη 1 το μεσημέρι, αλλά σε ισοπεδώνουν όταν θα σου πει κάποιος συμφοιτητής σου: «Έλα και λίγο από τη σχολή, δεν δαγκώνουμε»

Λέσχη

«Καλά και τα (καθημερινά) μακαρόνια αλλά για πόσο πια; Και το delivery ακριβό» σκέφτεσαι, οπότε καταλήγεις στη λέσχη της σχολής

Tichu

Αυτός ο μολυσματικός ιός που τον κολλάς από τις πρώτες μέρες στη σχολή και δεν υπάρχει θεραπεία! Έχουν μαζευτεί όλοι σου οι φίλοι στο κυλικείο για καφέ και tichu… δεν χρειάζονται άλλες περιγραφές

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *