5 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και τη σπάνε στους άντρες

2016 και μπορεί ο κόσμος να εξελίσσεται αλλά κάποια πράγματα μένουν σταθερά. Οι άνθρωποι ερωτεύονται, προσπαθούν, χωρίζουν, ψάχνουν και ψάχνονται. Όμως, μια στιγμή, ακούγεται κάπως άδικο να τους βάζουμε όλους στο ίδιο «σακούλι».

Γράφει ο Μπάμπης Παπαναστασάτος

Κορίτσια για σας χτυπάει η καμπάνα και μην προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλο σας, από το ίδιο δάχτυλο που κουνάτε επιδεικτικά στο φίλο σας κάθε φορά που σας «πατάει» ένα από τα χιλιάδες άγνωστα κουμπιά σας.

Είστε ένα ηφαίστειο εν ενεργεία. Εκρήγνυσθε, σκορπάτε τη λάβα σας και ύστερα περιμένετε πως ό,τι κάνατε στάχτη θα ξαναπάρει μορφή. ΟΧΙ. Τα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο απλά και πιο εύκολα αν κάθε φορά που φουντώνετε μπείτε λίγο στην θέση του φίλου σας και βάλετε λίγο στην άκρη την ανασφάλεια και τη ζήλια.

Ο φίλος σας σιχαίνεται τη ζήλια, τα απανωτά τηλεφωνήματα, τις αδιάκοπες βλακώδεις ερωτήσεις και τον έλεγχο. Αν θέλει να  κάνει την κουτσουλιά του θα την κάνει, ενώ παράλληλα σας έχει στο ακουστικό του τηλέφωνου ή ακόμα και διπλά του.
  • Λάθος ναμπερ 1 : «δεν το σηκώνει, θα γίνει χαμός, θα τον καλώ μέχρι να βγάλω ρόζους στα δάχτυλα και μετά δε θα το σηκώσω αν με πάρει αυτός». Ξεχάστε αυτή την λογική.
  • Λάθος ναμπερ 2:«ΔΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΩΤΗ». Γλυκιά μου το ξέρεις ότι τελικά θα στείλεις πρώτη. Και αυτό όχι γιατί δε σε σκέφτεται αλλά γιατί γι αυτόν τα πράγματα δεν είναι τόσο σύνθετα. Το overthinking είναι προνόμιο δικό σας και όχι των ανδρών. Όταν θέλει να πει κάτι το λέει.
  • Λάθος ναμπερ 3: «Είμαι τόσο ερωτευμένη, θέλω να είμαστε κάθε μέρα μαζί»  Άσε τον να αναπνεύσει χωρίς να μετράς  ποσό οξυγόνο εισπνέει.
  • Λάθος ναμπερ 4: «Ας κάνουμε ό,τι θες». Εσύ δηλαδή τι θες; Πάρε πρωτοβουλίες, του αρέσει.
  • Λάθος ναμπερ  5 : «έχω παχύνει ε;» τα περισσότερα αγόρια δεν έχουν τακτ, αν έχεις παχύνει θα στο πουν χωρίς να ρωτήσεις. Μην ψάχνεις καθημερινή επιβεβαίωση στα λόγια αλλά σε μια σφιχτή αγκαλιά.

Και μην κόλλας. Γίνε λίγο ξανά αυτή που πόθησε. Θύμισέ του ότι σε θέλει.

 

Total
1
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *