6 σημάδια ότι κάνεις σεξ σε λάθος στάσεις!

Λίγες απολαύσεις μας έχουν απομείνει πχια σ’ αυτή τη ζωή και το σεξ είναι αδιαμφισβήτητα μία από αυτές. Δεν πιστεύω να αμφιβάλλει κανείς σας. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού έχει από όλα. Και φιλιά και χάδια και αγκαλιές και αγγίγματα και οργασμούς. Αχ!

Δυστυχώς, στις μέρες μας όμως λίγα είναι τα ζευγάρια που κάνουν καλό και ουσιαστικό… κρεβάτι. Κακά τα ψέματα παιδιά, παίζει πολύύύ κακό σεξ εκεί έξω.

Θα μου πεις γιατί το λέω αυτό. Στο κρεβάτι τους είμαι και βλέπω; Όχι, αλλά το να μην πειραματίζεσαι, να μην τολμάς, να μη ζητάς από τον/τη σύντροφό σου αυτά που σου αρέσουν ή ακόμα και πιο πρακτικά πράγματα, όπως το να διαλέγεις λάθος στάσεις, έχουν σαν αποτέλεσμα μια άσχημη εμπειρία ή τέλος πάντων όχι τόσο ευχάριστη όσο θα έπρεπε να είναι. Ναι κι όμως, μπορεί να κάνεις σεξ σε λάθος στάση και να μην το έχεις καταλάβει.

Κι αυτό βέβαια είναι θέμα χρόνου. Όσο πιο συχνά κάνεις σεξ με τον/την παρτενέρ σου, τόσο πιο εύκολα θα καταλήξετε ποιες στάσεις σας πάνε περισσότερο και ποιες καθόλου. Επιμένετε λοιπόν σ’ αυτές που σας ταιριάζουν και μην το παλεύετε με τις άλλες, γιατί απλώς δε θα περνάτε καλά.

Όσο για το πώς θα καταλάβεις ότι επιλέγεις να κάνεις λάθος στάσεις, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια…

#1 Δοκιμάζεις πράγματα που… μόνο σε ταινίες γίνονται
Βρε παιδιά, πόσες φορές θα σας πω ότι το σεξ που βλέπουμε στην οθόνη είναι εντελώς λάθος κι εξωπραγματικό; Καλύτερα να βλέπεις τσόντες με όλο το ρίσκο που ενέχει αυτό, όπου εκεί τουλάχιστον σου παρουσιάζεται η ωμή πραγματικότητα και μπορείς να κρίνεις αυτό που βλέπεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μία ταινία με ερωτικές σκηνές που έχω πει «Ααα ναι, αυτό είναι! Θα το δοκιμάσω κι εγώ στο κρεβάτι μου!».

#2 Επιλέγεις στάσεις ανάλογα με το πώς φαίνεται το σώμα σου
Ενώ εδώ δεν μπορώ να σε αδικήσω και τελείως, γιατί όλοι μας έχουμε ανασφάλειες και σημεία του σώματός μας με τα οποία δε νιώθουμε ιδιαίτερα άνετα (όσο λάθος κι αν είναι αυτό), από την άλλη όμως αυτές οι σκέψεις δε χωρούν στο σεξ. Ούτε οι αδυναμίες, ούτε οι ανασφάλειες, ούτε τα κόμπλεξ. Κανείς δε δίνει σημασία εκείνη την ώρα σ’ αυτά, όταν το μόνο που υπάρχει είναι κ@@λα. Μην προτιμάς λοιπόν στάσεις που πρακτικά δε σε βολεύουν, μόνο και μόνο επειδή κάνουν το σώμα σου να δείχνει καλύτερο. Μια φορά σεξ δε θα ευχαριστηθείς!

#3 Με κάποιες στάσεις χάνεις αμέσως την όρεξή σου
Είπαμε λοιπόν, ότι υπάρχουν στάσεις που μας αρέσουν περισσότερο κι άλλες που μας αρέσουν λιγότερο. Σ’ αυτές που μας αρέσουν πολύ, γινόμαστε με τον καιρό καλύτεροι και τα δίνουμε όλα. Εκείνες όμως που κάνουμε ξανά και ξανά χωρίς να το θέλουμε πραγματικά, αλλά μας αναγκάζει τρόπον τινά ο/η σύντροφός μας, επειδή αρέσουν σε εκείνον/η, δεν αποδίδουμε. Ξαφνικά καταλαβαίνεις ότι χάνεις την όρεξή σου για σεξ και ξεκινάς να προσποιείσαι. Αυτό θες δηλαδή;

#4 Προσπαθείς να μην πνιγείς από το μαλλί σου
Το συγκεκριμένο είναι για τα κορίτσια προφανώς, εκτός κι αν μας διαβάζουν αγόρια με μαλλιά αλά Τζέισον Μομόα . Οι γυναίκες λοιπόν που έχουν πλούσια τη χαίτη, γνωρίζουν καλά ότι υπάρχουν ορισμένες απαγορευτικές στάσεις γι’ αυτές και άλλες που είναι κομμένες και ραμμένες για την περίπτωσή τους (σαν αυτές εδώ). Όπως λοιπόν δεν πρέπει να επιλέγεις στάση ανάλογα με το πόσο τέλειο φαίνεται το σώμα σου, έτσι ΠΡΕΠΕΙ να επιλέγεις στάσεις που δε δημιουργούν πρακτικά ζητήματα, όπως το να πνίγεσαι από τη μαλλούρα για παράδειγμα.

 

#5 Το αφήνεις πάνω στο/στη σύντροφό σου
Τι είναι αυτά; Μόνος/η του/της κάνει σεξ δηλαδή; Εσύ παίζεις β’ ρόλο; Δε λέω ωραίες οι πρωτοβουλίες και τις επικροτούμε, όχι όμως όσον αφορά το κομμάτι των στάσεων. Μπορείτε και οι δυο σας να εκδηλώσετε τις προτιμήσεις σας και στο τέλος να καταλήξετε σε εκείνες, που θεωρείτε από κοινού ότι θα διασκεδάσετε περισσότερο. Είπαμε και προηγουμένως ότι μ’ αυτόν την τακτική το σεξ θα καταλήξει να είναι καταναγκαστική εργασία για εσένα, κι όχι απόλαυση.

#6 Κομματάκι πεθαίνεις από τον πόνο
Το σεξ δεν είναι πάντα μία απολαυστική δραστηριότητα. Όταν γίνεται με τον λάθος τρόπο, μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία και μία πολύ επίπονη διαδικασία είτε για τη μία είτε και για τις δύο πλεύρες. Όπως ισχύει σε όλα τα πράγματα, έτσι και στο σεξ, ο καθένας από εμάς έχει τα όριά του. Αν ο/η σύντροφός σου τα ξεπερνάει, οφείλεις να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αν σε χτυπάει πιο δυνατά απ’ όσο θες, αν σε κακομεταχειρίζεται, αν οι στάσεις είναι επώδυνες, πρέπει επειγόντως να μιλήσεις.

 

Πηγή: www.neopolis.gr

Total
9
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *