6 τηλεοπτικοί ρόλοι που ακούσαμε αλλά ποτέ δεν είδαμε [video]

Όσα πρόσωπα ακούσαμε, όσα πρόσωπα έπαιξαν σημαντικό ρόλο, γνωρίζουμε τόσα γι αυτούς αλλά ποτέ δεν είδαμε. Συγκεντρώσαμε λοιπόν, όλα τα πρόσωπα από τις ελληνικές σειρές που τελείωσαν και ποτέ δεν εμφανίστηκαν στην οθόνη!

Η Νινέτα (Δυο ξένοι)

Πρώτη –γνωστότερη- και καλύτερη, η Νινέτα. Η κολλητή φίλη της Ντένης Μαρκορά, που γνωρίζει όλα τα γεγονότα… ακόμα κι αυτά που δεν μας έχουν αποκαλυφθεί! Φυσικά θυμάσαι ότι δεν λείπει από καμία ατακα-ρα της Μπουμπούς!

Ο κύριος Θανάσης (Η Νταντά)

«Θανααασ’» ακούμε και Θανάση δεν βλέπουμε στην σειρά «Η νταντά». Όμως ξέρουμε πως ο πατέρας της νταντάς, είναι ένας κύριος που λατρεύει το τζατζίκι, είναι φαλακρός, είναι άσος στο ζάπινγκ και έχει μια θεότρελη γυναίκα που τον κατηγορεί για όλα. Δεν τον έχουμε δει ποτέ αλλά εγώ τον φαντάζομαι χοντρούλη, με μουστάκι, χωρίς φρύδια και όχι πολύ ομιλητικό.

Η μάνα της Δήμητρας (Οι απαράδεκτοι)

Σας μεταφέρω αρκετά χρόνια πίσω, στον Λυκαβηττό στο διαμέρισμα του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εκεί ακούμε συχνά την φράση «Ναι, μαμά ο Σπύρος…» αλλά ποτέ δεν την έχουμε γνωρίσει.

Ο πατέρας του Μάνθου (Κων/νου και Ελένης)

Ο βιομήχανος που αναφέρει συνέχεια τον πατέρα του, είτε γιατί “απατάει” την σύζυγο του με μικρούλες, είτε γιατί πιάνει το εργοστάσιο συνέχεια φωτιά και αναγκάζει τον ταλαίπωρο – μονογαμικό του γιό,  να τρέχει για όλες τις δουλειές. Κυρίως όμως τον γνωρίζουμε γιατί έχει έναν πολύ καλό φίλο εκδότη… αν σου θυμίζει κάτι αυτό.

Ο πατέρας την Ντάλιας (Στο παρά πέντε)

Το 2005 μάθαμε για μια ιστορία. Ένα αεροπορικό δυστύχημα που αργότερα και κάτω από διάφορες συνθήκες ένωσε πέντε ανθρώπους και για έναν σκοπό. Στο τέλος μαθαίνουμε ότι η αιτία τους ατυχήματος είναι ο ζάμπλουτος Χατζηαλεξάνδρου, πατέρας της Ντάλιας, που αν και τον έχει αναφέρει αρκετές φορές, δεν τον έχουμε δει ποτέ σαν ανάμνηση, όπως τους υπόλοιπους γονείς

Λεγκορο «Ο Πετρος και τα κορίτσια του»

Τέλος, η Λεγκόρο… δεν την ξέρεις; Ούτε και εγώ! Δεν ξέρω καν από πού κρατά η σκούφια της. Την «γνωρίσαμε» στη σειρά «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του»  και το μόνο που ξέρουμε γι αυτή είναι ότι συχνά αναφέρετε ο γάμος της!

Total
6
Shares
1 comment
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *