6 τραγούδια που περιγράφουν τέλεια την φοιτητική ζωή

Περιγράφοντας την φοιτητική ζωή μέσω της μουσικής…

Καθ’ όλη τη διάρκειας της φοιτητικής μας ζωής όλοι έχουμε δει ανθρώπους με ακουστικά που παίζει στη διαπασών μουσική, ενώ αυτοί κατευθύνονται στο επόμενο μάθημα, στη λέσχη ή σε κάποια έξοδο με φίλους – συμφοιτητές.

Έχεις σκεφτεί όμως ποια τραγούδια θα μπορούσαν να περιγράψουν ολόκληρη την εμπειρία του να είσαι φοιτητής; Γιατί φυσικά η φοιτητική ζωή είναι μία αξέχαστη εμπειρία που σε αλλάζει και σού μένει πάντα στο μυαλό ως μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου και δεν αφορά αποκλειστικά τις ακαδημαϊκές σου υποχρεώσεις.

Παρακάτω λοιπόν έχουμε κάποια που περιγράφουν πολύ όμορφα την φοιτητική ζωή και διάφορες πτυχές της.

1. Jetta – I’d Love to Change the World

Όλοι θέλουμε να αφήσουμε θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη αλλάζοντας τα κακώς κείμενα αυτού με το δικό μας τρόπο. Οι περισσότεροι φοιτητές και φοιτήτριες μπαίνοντας στη σχολή (ή ακόμη και αποφοιτώντας) έχουν ισχυρό το αίσθημα της προσφοράς στον κόσμο. Πολλές φορές όμως «χάνονται» στην καθημερινότητα, τη ρουτίνα και τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής. Έτσι, καταλήγουν να νιώθουν ότι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά δεν ξέρουν πώς και το αφήνουν στους άλλους.

Θέλεις όμως μία συμβουλή από εμάς; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις αυτό το τραγούδι, μετά να αναζητήσεις τι πραγματικά σού αρέσει να κάνεις και να προσπαθήσεις εσύ ο ίδιος να επιτύχεις σε αυτό προκειμένου. Και μην αφήσεις τίποτα σε άλλους!

2. P!nk – Get The Party Started

Η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο σχολή και διάβασμα. Η φοιτητική ζωή είναι όλα τα αξέχαστα party σε κλαμπ, σπίτια φίλων, αλλά και όπως πολύ συχνά γίνεται σε χώρους του Πανεπιστημίου. Όλα αυτά είναι εμπειρίες που όσο συνηθισμένες ή δευτερεύουσας σημασίας και να σού φαίνονται, μόλις ολοκληρώσεις τις σπουδές σου θα τις λησμονείς πάρα πολύ. Οπότε, μην ξεχνάς να παρτάρεις όσο περισσότερο μπορείς, χωρίς φυσικά να παραμελείς τις υποχρεώσεις σου, αφού στο τέλος με αυτό τον τρόπο θα σού μείνουν οι καλύτερες αναμνήσεις.

3. Geri Halliwell – It’s raining men

Τα χρόνια που θα είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια ένα είναι το σίγουρο: Θα βγεις πολλά ραντεβού! Καλά, κακά, περίεργα, αστεία ραντεβού- μάλλον θα τα ζήσεις όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε μάλλον θα νιώσεις ότι όντως βρέχει άντρες ή γυναίκες (αλληλούϊα)! Και αυτό το αίσθημα θα το νιώσεις ιδιαιτέρως στο πρώτο έτος, όταν και θα νιώσεις έντονα τη διαφορά με το Λύκειο, αφού οι επιλογές θα είναι σαφώς περισσότερες συγκριτικά με το σχολείο.

4. Demi Lovato – Gift of A Friend

Ένα αρκετά παλιό τραγούδι της Demi Lovato για τους φίλους, που είναι ένα πραγματικό δώρο όταν είναι πραγματικοί. Η αλήθεια είναι πως σαν φοιτητής θα γνωρίσεις πολλούς φίλους, αλλά μερικοί θα είναι από τους καλύτερους που έχεις αποκτήσει στη ζωή σου και πιθανότατα θα παραμείνουν φίλοι σου ακόμη και μετά τη λήξη των φοιτητικών σας χρόνων. Οπότε, ακόμη και αν χάσεις μερικούς φίλους ή αν αποδειχτούν ψεύτικοι, το σίγουρο είναι πως θα γνωρίσεις κάποια άτομα με τα οποία θα δεθείς πολύ και θα είναι ένα αληθινό δώρο.

5.Sia – Unstoppable

Όταν θα έχεις πολλά μαθήματα να παραδώσεις, όταν θα έχεις μία εξαντλητική και δύσκολη εξεταστική, όταν θα πρέπει να παραδώσεις την πτυχιακή σου, τότε θα νιώθεις από την κούραση ένα βήμα πριν από το να τα παρατήσεις. Τότε, βάλε αυτό το τραγούδι και μάλλον θα αλλάξεις γνώμη!

6. Queen – We Are The Champions

Και φυσικά ένα μεγάλο μέρος της φοιτητικής ζωής είναι το τέλος της. Και τελειώνοντάς την σίγουρα θα νιώθεις τόσο εσύ όσο και οι φίλοι σου… champions!

Πηγή: neolaia.gr

Total
8
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *