6 αντί-λόγοι για να ΜΗΝ κάνεις σχέση αυτά τα Χριστούγεννα

Γιατί θα καταλήξεις να είσαι ένα παχύ γουρουνάκι, κλεισμένο στο σπίτι με (ζαχαρώδεις) σοκολάτες και αγκαλιές βλέποντας Αμερικάνικες σειρές.
  1. Γιατί θα καταλήξεις να είσαι ένα παχύ γουρουνάκι, κλεισμένο στο σπίτι με (ζαχαρώδεις) σοκολάτες και αγκαλιές βλέποντας Αμερικάνικες σειρές. Είναι από τις καταστάσεις που προσφέρουν ικανοποίηση στο παρόν, αλλά όχι μακροπρόθεσμα – ειδικά όταν σε αφήσει για έναν άλλον κι εσύ θα μείνεις μόνος, χοντρός, κλεισμένος στο σπίτι να βλέπεις Homeland κλαίγοντας.
  2. Γιατί θα σε πρήζει (αν είσαι αγόρι) «Έλααα να ανέβουμε στο καρουζέλ!!». «Αχ, τι ωραίο που είναι αυτό το (εδώ-βάλε-κλαμπατσίμπαλο)! Θα μου το πάρεις;» και αν είσαι κορίτσι θα θέλεις να ζήσεις τα Χριστούγεννα στο έπακρο και εκείνος θα σε λέει συνέχεια: «Σταμάτα πια! Σαν δεκάχρονο κάνεις!». Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
  3. Γιατί τα λεφτά που θα φας για να της παίρνεις δώρα μπορούν να γίνουν μια κονσόλα νέας γενιάς (η αν είσαι κορίτσι, μπορούν να γίνουν… κλαμπατσίμπαλα)
  4. Γιατί δεν θα σε αφήσει να βγεις με την παρέα σου και να τα δώσετε όλα σε ανοίγματα Χριστουγεννιάτικων μπουκαλιών. Αντιθέτως, θα ζήσεις τον πρώτο λόγο.
  5. Γιατί θα πρέπει να πας στο σπίτι των γονιών του/της για να τους ευχηθείς και να σε κοιτάξουν στραβά.
  6. Γιατί…δεν ξέρω, μπορεί τελικά να είναι καλό. Μπορεί πραγματικά η αγάπη σας να είναι αληθινή και να φτιάξετε μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής σας. Από την άλλη, μπορεί απλά να πιστέψεις σε ένα παραμύθι που θα αποδειχθεί πολύ άσχημο στο τέλος. Σε κάθε περίπτωση, είτε έχεις σχέση, είτε όχι, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είσαι χαρούμενος – αρκεί να το θέλεις. 

 Αλέξανδρος Εμεξεζίδης

 twitter.com/polaralex  
 

Total
1
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *