Οι 7 Νόμοι του Μέρφυ για το Καλοκαίρι!

Καλοκαιράκι, τέλος οι εξεταστικές και τα διαβάσματα, οι περισσότεροι έχουν γυρίσει στα «πάτρια εδάφη» ενώ άλλοι έχουν προλάβει να επισκεφτούν – ας πούμε καλύτερα ότι έχουν βγάλει ρίζες- τις παραλίες. Βέβαια, ένας από τους θεμελιώδεις νόμους του Μέρφυ είναι: «Γιατί να πάνε όλα καλά; Αφού μπορούν να πάνε όλα στραβά!»

#1 Οι  χωρισμένοι…

Εδώ και λίγο καιρό, ακούω συνέχεια τους συμφοιτητές να λένε «Χωρίστε ρε αφού έρχεται καλοκαίρι και μετά τα βρίσκεται πάλι!». Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν διαβάσει τους Νόμους της γκαντεμιάς, σύμφωνα με τους οποίους: Όταν χωρίζεις και επιτέλους είσαι ελεύθερος να κυνηγήσεις τις θαυμάστριες του χειμώνα, σίγουρα αυτές θα είναι “πιασμένες” και θα περάσεις ένα Καλοκαίρι σαν τη καλαμιά στον κάμπο!

#2 Βροχή, βροχούλα, βροχάρα…

Καταφέρνεις επιτέλους να πας διακοπές, ο ήλιος καίει, οι παραλίες γεμάτες, τα κοκτέιλ σε περιμένουν… και μόλις φτάνεις στην κοντινότερη παραλία συννεφιάζει και όπου να ναι θα βρέξει. Αν νομίζεις πως πρόκειται για μια απλή ατυχία της πρώτης μέρας, κάνεις λάθος θα συνεχιστεί στις περισσότερες μέρες των διακοπών σου.

#3 Άλλη μια όμορφη μέρα, ο ήλιο καίει…

Μες στην ατυχία σου προλαβαίνεις μια ηλιόλουστη μέρα, οπότε αποφασίζεις πρωινό μπανάκι και το βράδυ πάρτι μέχρι το πρωί! Από την άλλη οι νόμοι του Μέρφυ έχουν προγραμματίσει κάψιμο από τον ήλιο, όσο αντηλιακό κι αν έβαλες και βράδυ ξάπλα με γιαούρτι στη πλάτη και η τηλεόραση θα παίζει «Η Αλίκη στο ναυτικό». #true_story

#4 Δωμάτιο με κλιματιστικό…

Εκείνα τα μεσημέρια που το μόνο που θέλεις είναι να κοιμηθείς και το air condition να πιάνει τους -40 για να σε δροσίσει. Είναι εκείνα τα μεσημέρια που θα χαλάσει, που δεν θα έχει το δωμάτιο σου, που θα ενοχλεί κάποιον φίλο σου και θα το κλείνει!

#5 Οι καλοί γείτονες.

Τα περισσότερα δωμάτια δεν φημίζονται για την ηχομόνωση τους, με αποτέλεσμα να ακούς τους διπλανούς σε κάθε δραστηριότητα, στο φαγητό, στο ροχαλητό και στο σεξ. Κοντολογίς θα ακούς να κάνει σεξ μέχρι και η κουτσή Μαρία από δίπλα. (Βλ. Νο1)

#6 Εργασία και «χαρά».

Ακόμα ένας νόμος της ατυχίας, που θα σε βρει εν ώρα εργασίας. Την ώρα που έχεις φτιάξει τον πρωινό σου καφέ, να ανοίξει το μάτι σου και να συνεχίσεις με τη δουλειά. Το αφεντικό θα βρει αφορμή να σε αποσπάσει από τον καφέ, μέχρι να γίνει νεροζούμι!  

#7 Διόδια

Είσαι λίγο πριν τα διόδια, βλέπεις πως όλοι οι διάδρομοι είναι γεμάτοι εκτός από έναν που έχει το πολύ δύο αυτοκίνητα. Πλησιάζει λοιπόν  και τότε… είτε ο μπροστά δεν βρίσκει ψηλά, ή έδωσε χοντρά. Σε κάθε περίπτωση οι διπλανοί θα έχουν φύγει κι εσύ θα περιμένεις την σειρά σου.


Νατάσσα.Εδώ θα μοιραζόμαστε απόψεις και ιδέες, για το αγαπημένο μου θέμα, τις ανθρώπινες σχέσεις και ότι μπορεί να σχετίζεται μ' αυτό! Διάβασε τα άρθρα μου εδώ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *