7 συνήθειες που έχουν όλοι οι φοιτητές για να ταυτιστείς ελεύθερα!

Η φοιτητική ζωή σου είναι μία περίοδος της ζωής σου που θα μάθεις πολλά τόσο για σένα όσο και για τη ζωή γενικότερα. Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που κάθε φοιτητής κάνει!

Είναι κάποιες συνήθειες που όλοι οι φοιτητές έχουν. Οπότε, διάβασε την παρακάτω λίστα και μπορείς να ταυτιστείς άνετα!

1. Να μην κοιμηθείς για να κάνεις μία εργασία

Συνήθως τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή, οπότε, είναι λογικό να τρέχεις για να προλάβεις να τελειώσεις τις εργασίες σου. Ποιος νοιάζεται για τον ύπνο; Έχεις το ΣουΚου που θα τον αναπληρώσεις!

2. Να μην κοιμηθείς για να διαβάσεις

Πάλι έχει να κάνει με την αναβλητικότητά σου. Στην εξεταστική τα αφήνεις όλα για τελευταία στιγμή που… τρέχεις να βγάλεις την ύλη. Οπότε, μόλις έχασες και για άλλη μία μέρα τον ύπνο σου!

3. Ξεμένεις από λεφτά

Κάτι οι βόλτες, κάτι οι καφέδες, κάτι τα ξενύχτια, κάποια στιγμή ξεμένεις τελείως από λεφτά! Δεν έχεις ούτε για φαΐ και τρως ότι έχει μείνει στο ψυγείο μέχρι να σου μπουν τα λεφτά του επόμενου μήνα!

4. Είσαι εξπέρ στην αναβλητικότητα

Τα αφήνεις ΟΛΑ για τελευταία στιγμή! Είχες πει ότι θα βάλεις πρόγραμμα για το νέο εξάμηνο, αλλά τίποτα. Είχες δώσει κάποιες υποσχέσεις στον εαυτό σου, αλλά και πάλι τίποτα! Άστο για αύριο, ή ίσως μεθαύριο!

5. Να μην πηγαίνεις στα μαθήματα

Μα πάνε και αυτοί και βάζουν μάθημα 9 το πρωί! Ποιος θα πάει; Ειδικά, αν το προηγούμενο βράδυ έχεις βγει!

6. Ο καφές είναι ο νέο σου εθισμός

Μέχρι τώρα δε σου πολύ- άρεσε ο καφές. Είχες μία- δυο φορές στο σχολείο, αλλά μέχρι εκεί. Και έρχεται η φοιτητική ζωή που αρχίζεις και δεν μπορείς χωρίς αυτόν. Έναν για να ξυπνήσεις, έναν δεύτερο στη σχολή και μετά το απόγευμα πάλι, όταν πας μία βόλτα!

7. Δεν κάνεις καλή διατροφή

Και όχι, το να τρως φρούτα μία φορά την εβδομάδα και αν, δε μετράει! Τρως όποτε να είναι και ότι να είναι. Μπορεί μία ολόκληρη μέρα να μην φας τίποτα και ξαφνικά το βράδυ να παραγγείλεις. Πρέπει, μάλλον, να φτιάξεις ένα πρόγραμμα!

Πηγή: www.neoalaia.gr

Total
4
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *