7 πιο συνηθισμένες αμήχανες στιγμές που έχουμε ζήσει

Εδώ θα βρείτε τις πιο συνηθισμένες αμήχανες στιγμές, aka τις στιγμές που δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις, τι να πεις, πού να κοιτάξεις και τα σχετικά.
Εδώ θα βρείτε τις πιο συνηθισμένες αμήχανες στιγμές, aka τις στιγμές που δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις, τι να πεις, πού να κοιτάξεις και τα σχετικά. Ελάτε παραδεχτείτε το… όλοι τις έχουμε ζήσει.

Αμήχανη στιγμή No1
: Η κλασσικότερη όλων των εποχών, η στιγμή που έχεις φάει πιτόγυρο με τζατζίκι και κρεμμύδι (γιατί έτσι είναι το σωστό πιτόγυρο) και συναντάς τυχαία κάποιον γνωστό. Έρχεσαι λοιπόν αντιμέτωπος με το αναπόφευκτο ματς μουτς δεξιά κι αριστερά, ενώ ταυτόχρονα παρακαλάς να ανοίξει η γη να σε καταπιεί.
Αμήχανη στιγμή Νο2: Κάθεσαι στο λεωφορείο κατάκοπος και έρχεται μια γιαγιάκα και στέκεται μπροστά σου. Εδώ ξεκινά η αμήχανη στιγμή, όπου σκέφτεσαι αν η γιαγιάκα στάθηκε επίτηδες μπροστά σου ή τυχαία και αν θα πιάσει το να κοιτάς από το παράθυρο και να κάνεις ότι δε την είδες. Αυτό συνεχίζεται μέχρι να σηκωθείς ή να αλλάξει θέση η γιαγιάκα.
Αμήχανη στιγμή Νο3: Είσαι για καφέ με ένα φίλο σου και τελειώνουν τα θέματα προς συζήτηση. Η ησυχία που απλώνεται ανάμεσά σας, εσύ που περιεργάζεσαι το ποτήρι του καφέ με πρωτόγνωρο ενδιαφέρον και το βλέμμα του φίλου σου που πλανιέται στο διάστημα νομίζω πως κάνουν αυτή τη στιγμή… αμήχανη.
Αμήχανη στιγμή Νο4: Πηγαίνεις κατά λάθος στις τουαλέτες του αντίθετου φύλου. Και όταν μπαίνεις δεν είναι κανείς για να το καταλάβεις, αλλά όταν βγαίνεις πάντα κάποιος θα πλένει τα χέρια του κι εσύ θα νιώθεις λες και το σύμπαν συνωμότησε για να φανείς χαζός.
Αμήχανη στιγμή Νο5: Είσαι στη διάβαση. Δεν περνάνε αυτοκίνητα, αλλά δεν ανάβει και πράσινο. Κάνεις κανα δυο βήματα μπροστά, το μετανιώνεις, κάνεις ένα πίσω, κοιτάς αν έρχονται αυτοκίνητα, ξανακάνεις μερικά διστακτικά βήματα μπροστά αλλά πάλι πας πίσω. Ανάβει το πράσινο κι εσύ απομακρύνεσαι βιαστικά από τους ανθρώπους που μόλις σε είδαν να κάνεις κάτι σαν αποτυχημένη πρόβα για κλακέτες.
Αμήχανη στιγμή Νο6: Έχεις αργήσει στο μάθημα, μπαίνεις από την πίσω πόρτα και γυρνάει όλο το αμφιθέατρο και σε κοιτάει. Νευριάζεις που γίνεται αυτό, αλλά προσπαθείς να το παίξεις cool και ότι ξέρεις πού να κοιτάξεις. Μετά όμως μπερδεύεσαι και απλά νιώθεις αμήχανα.
Αμήχανη στιγμή Νο7: Σε παίρνει ο ύπνος στο αμφιθέατρο. Η αμήχανη στιγμή αρχίζει με το που ξυπνάς και νιώθεις ότι έχεις πάθει ολικό black-out και αναρωτιέσαι αν ροχάλιζες, αν παραμιλούσες, αν σου έκανε παρατήρηση ο καθηγητής και δεν το άκουσες και γενικότερα αν οι άλλοι ξέρουν κάτι που δεν ξέρεις εσύ.
 
Αυτές είναι, λοιπόν, μερικές μόνο από τις αμήχανες στιγμές που γεμίζουν τη μέρα μας, κάνοντάς μας να ντρεπόμαστε λιγάκι και να γελάμε λίγο παραπάνω. Σου θυμίζουν κάτι;
Δέσποινα Βαρβαρούση
 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *