8 Πράγματα που θα βρεις ψάχνοντας στο ιστορικό αναζήτησης του!

Αν και λίγο πολύ, όλοι στα ίδια διαδικτυακά στέκια συχνάζουμε, παρ’ όλα αυτά υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα σε ένα γυναικείο και σε ένα αντρικό ιστορικό αναζήτησης! Γι’ αυτό παρακάτω θα εξερευνήσουμε παρέα τι μπορεί να βρει κάνεις σε ένα σκοτεινό και βαρβάτο αντρικό ιστορικό.

-εδώ να σημειώσουμε ότι οποιαδήποτε ομοιότητα… δεν είναι προϊόν φαντασίας-

Κλικ No 1.

Εντάξει, εννοείται ότι υπάρχουν 2 γεμάτες σελίδες με το Facebook. Μηνύματα, σχόλια, φωτογραφίες, Φωτεινή Παπαδοπούλου (ποια είναι αυτή;). Ένα ιστορικό βουτηγμένο στη πηγή του κουτσομπολιού!

Κλικ Νο 2.

Youtube. Εδώ είναι η ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο χρονών είναι ο καλός σου. “Take me to church”, “Gangnam Style”, «Δέκα τρόποι να ανοίξεις μια μπίρα»…

Κλικ Νο 3.

You…porn. Μια δραστηριότητα που δεν κόβεται! Εξάλλου, αν δεν έχει ανέβει δικό σου βίντεο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εδώ πάντως, δεν μπορώ να δώσω και πολλούς τίτλους. Μόνο πες μου, πως το κάνει αυτό το κατακόρυφο;

Κλικ Νο4.

Τοrrentz. Game of Thrones, The imitation Game, Vikings, Star Wars… Μερικοί λόγοι για να θυμάσαι πάντα «γιατί» τον αγάπησες!

Κλικ Νο5.

Google Search: “Πώς να κάνω σώμα χωρίς να κουραστώ”. Εδώ έχουμε ένα θεματάκι. Αρχικά, γιατί είναι τεμπέλης, όχι κύριε να κουραστείς πως αλλιώς θα κάνεις «σώμα». Δεύτερον, με αρρωσταίνει ο τρόπος που κάνουμε αναζήτηση στο google, μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας σαν να είναι φίλος μας. Τέλος, τη ζώνη δονήσεων από το τελεμάρκετινγκ την δοκίμασες;

Κλικ Νο6.

Google Search: “Πώς να γίνω τέλειος στο κρεβάτι”. Συμβουλή μου είναι, να πάρεις και μια γνώμη από το ταίρι σου γιατί κυκλοφορούν και αναξιόπιστες σελίδες!

Κλικ Νο7.

Spotify. Μια Κινέζικη παροιμία λέει «Δείξε μου το spotify σου, να σου πω ποιος είσαι». Έχει μπει στη ζωή μας, είναι το πρώτο «κλικ» όταν ανοίγεις τα μάτια σου.

Κλικ Νο 8.

Google Search «Πώς να τη χωρίσω». Είναι η αμέσως επόμενη κίνηση όταν καταλάβει ότι έψαξες το ιστορικό του.

Total
1
Shares
2 comments
  1. Ξέρω ότι το ιστορικό του είναι καθαρό, γιατί αν δεν ήταν θα έμπαινε στη σκέψη να τσεκάρει και το δικό μου. Ξέρω ότι δεν έχει τσεκάρει το δικό μου… γιατί το δικό μου δεν είναι καθαρό! Χαχαχα! Πλακίτσα… πεντακαθαρίδιδες κι οι δυο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *