8 σημάδια που φανερώνουν ότι είσαι travel addict!

Ναι, τα ταξίδια αρέσουν σε όλους τους ανθρώπους ή τουλάχιστον στους περισσότερους. Ωστόσο, το να μας αρέσει κάτι δε σημαίνει απαραίτητα πως αυτό το κάτι είναι προτεραιότητά μας ή βασική επιλογή έναντι κάποιας άλλης.

Γι’ αυτό πολλοί άνθρωποι, παρότι μπορεί να «τρελαίνονται» από ενθουσιασμό στην ιδέα ενός ταξιδιού, δεν το βάζουν στους άμεσους στόχους τους και ως ένα βαθμό δικαιολογημένα. Ένα ταξίδι απαιτεί χρόνο, οικονομική δαπάνη και καλή παρέα.

Ωστόσο, όταν κάποιος θέλει πραγματικά να κάνει ένα ταξίδι, αλλά και οτιδήποτε άλλο, ούτε ο χρόνος, ούτε τα χρήματα, ούτε η «κατάλληλη» παρέα στέκονται εμπόδια στην επίτευξη του στόχου. Τα περισσότερα πράγματα στη ζωή είναι θέμα προτεραιότητας και θέλησης, οπότε για να πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση, πρέπει αρχικά να θες κάτι πολύ.

Υπάρχουν ανάμεσά μας πολλοί λάτρεις των ταξιδιών, που διψούν για νέες εμπειρίες, που δε βαριούνται ποτέ την ταλαιπωρία, το ψάξιμο και την περιπέτεια που θέλει ένα ταξίδι.

Αν είσαι, λοιπόν, travel addict, τότε σίγουρα θα έχεις προσέξει κάποιο από τα παρακάτω σημάδια:

1. Σκέφτεσαι ταξίδια με την κάθε αφορμή. Είτε βλέποντας μια ταινία, είτε συζητώντας για κάποιο μέρος του κόσμου που δεν έχεις επισκεφτεί, είτε διαβάζοντας, είτε σκρολάροντας στα social media.

2. Βρίσκεσαι σε κάποια πόλη του εξωτερικού και, παρόλα αυτά, σκέφτεσαι ή σχεδιάζεις ήδη το επόμενο ταξίδι σου.

3. Δε σε σταματάει το να μη βρεθεί η κατάλληλη παρέα για ένα ταξίδι που θες να κάνεις. Στην τελικά θα πας μόνος/η σου και θα γνωρίσεις άτομα εκεί.

4. Τα χρήματα που περνούν απ’ τα χέρια σου, πηγαίνουν κατευθείαν σε ασφαλές μέρος, έτσι ώστε να τα επενδύσεις σε κάποιο ταξίδι.

5. Αν ψάξει κανείς σε ντουλάπια και τσάντες σου, θα βρει νομίσματα που σου ξέμειναν από διάφορες χώρες του εξωτερικού.

6. Σχεδόν όλες οι φωτογραφίες σου στα social media είναι από ταξίδια που έχεις κάνει.

7. Τα ταξίδια δεν είναι μια απλή δραστηριότητα, αλλά ένας στόχος που έχεις θέσει ο/η ίδιος/α για τη ζωή σου και, το να ταξιδέψεις όλο τον κόσμο, είναι κάτι που ήθελες από μικρό παιδί.

8. Διαβάζεις άρθρα για ταξίδια και φαντάζεσαι τον εαυτό σου να μπαίνει σε αεροπλάνο και να εξαφανίζεται.

Πηγή: www.neolaia.gr

Total
5
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *