9 γείτονες που θα έχεις στο Ποσείδι

Μάθετε τι σας περιμένει στη διπλανή σκηνή στο Ποσείδι για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων!

Μάθετε τι σας περιμένει στη διπλανή σκηνή στο Ποσείδι για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων!

Ο άρχοντας της φυλής

Ο συγκεκριμένος τύπος κάνει κάμπινγκ από τα γεννοφάσκια του και δικαίως θεωρεί τον εαυτό του guru της κατασκήνωσης. Είναι καλός γείτονας, μιας και το first aid kit του έχει όλα τα απαραίτητα για δαγκώματα ερπετών και εντόμων, εναλλακτικές πηγές ενέργειας ,μέχρι καβάντζα εξοπλισμό αν τυχόν σου στραβώσει κανένα καρφάκι της σκηνής. Μπορείς να τον επιλέξεις για να ναυαγήσετε μαζί στη μέση του ωκεανού… θα επιβιώσετε!

Η nympho του πρώτου ποδιού

Η κοπέλα θέλει σεξ και δεν το κρύβει. Καθόλου. Το βροντοφωνάζει όλες τις ώρες που είναι ξύπνια. Δεν είναι καμιά θεά, ωστόσο περιφέρει τα (όποια) κάλλη της από αγκαλιά σε αγκαλιά. Αν κατά λάθος στήσεις σκηνή δίπλα της, ετοιμάσου για υγρές νύχτες με ερωτισμό dolby digital.

giphy

Ο Ρούχλας κι ο Μπίχλας

 Έμπλεξες! Οι συγκάτοικοι της καταστροφής δεν έχουν ιδέα από κοινωνική συμπεριφορά. Όπως αφήνουν την πίτσα να φυτρώσει στο σπίτι τους, έτσι κι εδώ ανταγωνίζονται σε ακαταστασία και σκουπιδαριό τη χωματερή. Είναι τόσο χαβαλέδες, όμως, που ούτε να τσακωθείς δεν μπορείς. Μετακόμισε!

giphy-2

Ο λιώμας

 

Ο συγκεκριμένος τύπος θα γεράσει και θα θυμάται τα μισά από όσα έζησε. Έχει μια μόνιμη ευτυχία και αφηρημάδα στο βλέμμα. Δε χρειάζεται τροφή για να ζήσει, ούτε μετακινήσεις για να… ταξιδέψει. Ήσυχος γείτονας γενικά, αν δε σας ενοχλούν οι έντονες μυρωδιές.

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος

Δεν αποχωρίζεται ποτέ την κιθάρα του και η χαρά του είναι να δημιουργεί καλλιτεχνικά πηγαδάκια όπου το παλιό καλό ροκ έχει την τιμητική του. Μόνο αυτό όμως. Σε βαθμό αηδίας. Πολύ καλή περίπτωση γείτονα για ένα μουσικό καλοκαίρι.

Ο τακατούκας

Μακριά από το συγκεκριμένο τύπο! Όλες του οι δραστηριότητες είναι θορυβώδεις. Αν δεν παίζει ρακέτες, θα κοπανάει τα πούλια στο τάβλι, με όλη του τη δύναμη και με τη συνοδεία επιφωνημάτων εξίσου περιορισμένου ηχητικού και λεξιλογικού φάσματος. Εξασφαλισμένος πονοκέφαλος δηλαδή!

giphy-3

Ο/Η κλεπτομανής

Είναι αόρατος, δεν μπορείς να τον αποφύγεις, μπορείς, όμως, να τον πολεμήσεις, μην αφήνοντας τίποτα αξίας στην αφύλακτη σκηνή σου. Σοβαρά τώρα… τίποτα!

 

Η ξεπεσμένη πριγκιπέσα

Σιχαίνεται τα πάντα γύρω της, φοβάται οτιδήποτε δεν περπατάει στα δύο, καμιά φορά παίζει κι αυτό. Είναι στο λάθος μέρος και θα φύγει νωρίτερα από ότι υπολόγιζε. Για όσο μείνει, πάντως, θα φροντίσει ώστε να γίνει μαρτύριο η ζωή των γύρω της με τις εμμονές και τις τσιρίδες της ότι κάτι την περπατάει, κάτι καίγεται, κάτι έχει το στρώμα, κάτι πετάει στον αέρα, κάτι τρέχει στα γύφτικα…

giphy-1

Mr and Mrs Traka

Έχουν έρθει για 10 μέρες στην κατασκήνωση με το βασικό εξοπλισμό… μιας μέρας. Βασίζονται στην αλληλεγγύη των υπολοίπων για την επιβίωσή τους. Πέρα από το βρακί τους, για όλα τα άλλα ζητάνε δανεικά. Χαρτί υγείας, λίγο autan, λίγο νερό, ένα τσιγάρο, το τάβλι, την τράπουλα, το κινητό γιατί τελειώσαν οι μονάδες. Ε, χέστε μας! Να φύγετε να πάτε αλλού.

Αυτές είναι μερικές από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις γειτόνων που μπορεί να συναντήσεις. Η πλειοψηφία είναι νορμάλ όπως εσύ. Βασικά, παρακάλα να βρεις άδεια 2 τετραγωνικά να στήσεις και πολλά μη ζητάς.

Total
3
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *