Αυτή είναι η καλύτερη φοιτητική εστία στην Ελλάδα! [εικόνες]

Μεγάλη πανελλαδική έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε στους χώρους των πανεπιστημίων προσπάθησε να βρει ποια είναι η καλύτερη φοιτητική εστία που υπάρχει στην Ελλάδα!

62-Esties-980x653

Κριτίρια

Η έρευνα για να καταλήξει στα συμπεράσματα της, εξέτασε πρώτα τόσο τη χωρητικότητα όσο και την κατάσταση που βρίσκονται οι χώροι και τα δωμάτια των φοιτητικών εστιών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και τα καθημερινά μενού που σερβίρει η λέσχη στους φοιτητές!

70-Esties-980x653

Τα αποτελέσματα

Η έρευνα κατέληξε ότι η καλύτερη φοιτητική εστία της χώρας είναι αυτή του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία φιλοξενεί πάνω από 700 άτομα και διαθέτει 680 δωμάτια ενώ άλλοι 100 φοιτητές διαμένουν σε ξενοδοχείο τα δωμάτια του οποίου μισθώνει η ίδια η εστία. Παράλληλα, στην φοιτητική εστία σιτίζονται καθημερινά 6.200 άτομα, ενώ το εστιατόριο της, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν σε τέτοιους χώρους στην Ελλάδα.

67-Esties-980x653

 

 

58-Esties-980x653

 

Περισσότερες παροχές

Η φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πειραιά μεριμνά για τους φοιτητές που διαμένουν στην εστία διατίθενται, θέατρο, χώροι άθλησης, free wi-fi, κολυμβητήριο με σάουνα και βιβλιοθήκη. Εκτείνεται δε, σε μία έκταση 80.000 τετραγωνικών μέτρων και είναι ένα από τα πιο ζωντανά μέλη της Πανεπιστημιούπολης, δίνοντας ζωή με την ύπαρξη της στο Πανεπιστήμιο.

21-Esties-980x653

 

Εσείς συμφωνείτε με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα; 

 

Total
0
Shares
1 comment
  1. Και δεν είναι σωστά όσα γράφονται, και δεν είναι και από αυτή την Εστία οι φωτογραφίες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *