Αυτή είναι η καινούρια οθόνη του G6 της νέας ναυαρχίδας της LG [εικόνες]

Στις 27 Φεβρουαρίου όπου θα ξεκινήσει και το Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας στη Βαρκελώνη, αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα ναυαρχίδα της LG, G6. Μιας και η αποκάλυψη του Galaxy S8 της ανταγωνίστριας Samsung θα καθυστερήσει, πρέπει να υπάρξει κάτι που θα «κλέψει» τις παραστάσεις στη Βαρκελώνη, και λένε πως αυτό το κάτι θα είναι το G6, κυρίως λόγω της οθόνης του.

Πιο συγκεκριμένα

Η LG έχει ήδη αποκαλύψει την ξεχωριστή οθόνη της με το όνομα “Full Vision”. Πρόκειται για μία Quad HD οθόνη 5,7 ιντσών, με ανάλυση 1,440 x 2,880 pixel, κάτι που μας δίνει να καταλάβουμε πως δεν είναι μια κλασική HD οθόνη. Επίσης, η LG σε δελτίο τύπου είπε ότι η οθόνη θα είναι πιο λεπτή, περίπου μόνο 1mm, και ότι θα μειώσει τις πλευρικές προσόψεις κατά 20% και 10% στο πάνω μέρος και τις γύρω πλευρές αντίστοιχα. Επιπλέον, λένε πως η ορατότητα σε εξωτερικό χώρο θα αυξηθεί κατά 10% και θα χρησιμοποιεί 30% λιγότερη μπαταρία, και μας εγγυώνται πως δεν θα… εκρήγνυται!

Οι 5,7 ίντσες ακούγονται λίγο υπερβολικές, καθώς δεν μπορούμε όλοι μας να χρησιμοποιήσουμε με ευκολία μια οθόνη τέτοιου μεγέθους, αλλά η LG μας καθησυχάζει. Οι φωτογραφίες στις προσκλήσεις για την ανακοίνωση της ναυαρχίδας μας λένε σχετικά με την οθόνη: “Βig screen… that fits” ενώ επίσης μας δίνουν πάτημα για να πιστεύουμε πως όντως, οι πλευρικές προσόψεις θα μειωθούν αρκετά, ώστε η οθόνη να καταλαμβάνει όσο μεγαλύτερη επιφάνεια γίνεται.

Μετά την ανακοίνωση του G6 στο Παγκόσμιο Συνέριο Κινητής Τηλεφωνίας, οι τελευταίες φήμες θέλουν το κινητό να γίνεται διαθέσιμο στην Κορέα από τις 10 Μαρτίου. Αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει στην LG να περάσει της πωλήσεις του Samsung Galaxy S8 που όπως φαίνεται θα καθυστερήσει. Ωστόσο, όπως έχουμε δει ξανά, το γεγονός πως το G6 θα βγει πρώτο στα ράφια, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα πάρει την πρωτιά στις πωλήσεις.

 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *