Αυτήν την εμπειρία δεν τη ζήσαμε πουθενά αλλού!

– «Σηκωθείτε να πάμε, μου το υποσχεθήκατε» γκρίνιαξε για ακόμα μια φορά ο Πάνος!

– «Καλά ρε, τις προάλλες δεν ήμασταν εκεί; Τι να κάνουμε πάλι;» προσπάθησα να υπερασπιστώ το επιχείρημα μου για μια βουτιά στη θάλασσα!

– «Θέλω να είμαι εκεί! Να κόψω την κορδέλα, ποιο είναι το πρόβλημα σου;» μου απάντησε θυμωμένα ο Πάνος. Τον ξέρω τον κολλητό μου, χρόνια τώρα. Όταν κολλάει η βελόνα, κολλάει! Αλλά για ακόμα μια φορά, είχε δίκαιο! Και αυτό δεν πρόκειται να του το παραδεχτώ ποτέ!

Γιατί η μια φορά ποτέ δεν θα είναι αρκετή. Μπορεί όντως τις προάλλες, εγώ ο Γιώργος και ο Πάνος, να πήγαμε στο ανανεωμένο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να πάθαμε ΠΛΑΚΑ, αλλά την ημέρα των εγκαινίων περάσαμε ακόμα καλύτερα! Καταρχάς, μιλάμε για ένα κατάστημα πρότυπο το οποίο άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του με ένα και μόνο σκοπό: Να μας βάλει στην καρδιά της τεχνολογίας προσφέροντας μας μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης! Και τα κατάφερε!

Το ανανεωμένο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens είναι επιβλητικό από την πρώτη…ματιά! Η μεγάλη ανοικτή είσοδος χωρίς βιτρίνες δίνει μια πρώτη γεύση από πολύ νωρίς για τα χαρακτηριστικά της νέας προσέγγισης του καταστήματος κι’ αυτό είναι το διαπιστώνεις καλύτερα κι’ αφού εισέλθεις στο κατάστημα!

Το οποίο λειτουργεί σα ζωντανός οργανισμός. Βασικά ΕΙΝΑΙ ζωντανός οργανισμός! Η τεράστια ποικιλία από προϊόντα, αλλά και η νέα, πιο digital αισθητική η οποία δίνει έμφαση στη  διαδραστικότητα, μας χάρισε αυτό που τόσο καιρό λείπει από καταστήματα τεχνολογίας: βιωματικές εμπειρίες επισκεπτών!

Όπως και την πρώτη φορά έτσι και τώρα, στα εγκαίνια του ανανεωμένου καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε περισσότερες high tech συσκευές και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, να παίξουμε με Smartphones και Tablets, να δοκιμάσουμε τις αντοχές των Smart Gadgets (drones, wearables, action cameras), αλλά και να έχουμε μια Smart εμπειρία με  Τηλεοράσεις, Laptops και αξεσουάρ! 

Φορέσαμε το Samsung Gear VR και ζήσαμε αποκλειστικά την απόλυτη 4D εμπειρία, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα μάσκες & γυαλιά εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας, όπως το φανταστικό Microsoft HoloLens, το οποίο απ’ ότι μας ενημέρωσαν το φέρνει πρώτος ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Το αγαπημένο μας κομμάτι; Που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε σχεδόν όλα τα νέα παιχνίδια, αλλά και τις κονσόλες Gaming στο ειδικά διαμορφωμένο gaming corner ενώ όταν τα μάτια χρειάστηκαν λίγη ξεκούραση, τα αυτιά ξεκίνησαν να ζητούν δράση. Τότε ήταν που απολαύσαμε την αγαπημένη μας μουσική στο music corner

Όλες τις απορίες του Πάνου, ακόμα και τις πιο δύσκολες, κατάφεραν να τις λύσουν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι «Tech Experts» οι οποίοι έχουν άριστη γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών και της συνδεσιμότητας των προϊόντων τεχνολογίας ενώ οι πιστοποιημένοι πωλητές, χειρίστηκαν με μαεστρία το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τη χρεωστική μου κάρτα, όταν πήγα στο ταμείο για να πληρώσω το καινούργιο κινητό που αποφάσισα να αγοράσω!

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε, φεύγοντας, η πληροφορία ότι η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα συνεχίσει να ανανεώνει τα καταστήματα με έμφαση στην digital αισθητική και την high tech εμπειρία των καταναλωτών έχοντας ήδη έχουν ανανεωθεί 170 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι από Σεπτέμβριο που θα επιστρέψουμε Κομοτηνή για το τέταρτο έτος, θα μπορούμε να περνάμε εξίσου τέλεια και εκεί! 

Total
4
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *