Αυτό το ρομπότ αντιγράφει ό,τι γράφεις!

Αν είσαι από αυτούς τους φοιτητές που μοιράζουν παντού τις σημειώσεις τους, μόλις σου βρήκαμε τη λύση… εναλλακτικά είναι εξίσου καλό έαν σου αρέσει να ζωγραφίζεις.

To Line-us είναι ένα μικροσκοπικό ρομποτικό χέρι που συνδέεται στο ίντερνετ, και μιμείται τις κινήσεις σου με ένα στυλό αντιγράφοντας οτιδήποτε ζωγραφίσεις στην οθόνη. Μπορείς να ζωγραφίσεις με το δάχτυλό σου, το ποντίκι, ή ένα stylus και αυτό θα «ακολουθεί» τις κινήσεις σου την ίδια στιγμή.

Πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το συνδέσεις σε ένα power bank ή ένα φορτιστή και είσαι έτοιμος. Η μεταλική του βάση σου επιτρέπει να το τοποθετήσεις σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπου μπορεί κάποιος να γράψει: στο τετράδιο σου, το μπλοκ ζωγραφικής, ή σε ένα απλό χαρτί. Μπορείς επίσης να το κρεμάσεις στον τοίχο ή στο ψυγείο σου.

Το γεγονός πως μπορείς να μοιραστείς τις ζωγραφιές σου, σου επιτρέπει να αποκτήσεις και εσύ τις ζωγραφιές των άλλων. Το application που έχει φτιαχτεί παράλληλα με το μικρό αυτό ρομπότ, σε βοηθά να επικοινωνείς με το δικό σου, αλλά και με τα υπόλοιπα μηχανήματα που έχουν μοιραστεί τα σχέδιά τους.Τα Line-ups λειτουργούν σε iPads, iPhones και σε Android καθώς επίσης σε Mac και PC.

https://www.youtube.com/watch?v=-QcVPq60B44

Μπορείς να δεις την καμπάνια τους στο Kickstarter εδώ.

 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *