Αυτό το ξυπνητήρι είναι η λύση σου στο πρωινό ξύπνημα!

Όλοι το έχουμε κάνει, και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε. Η κλασική αναβολή των 5 λεπτών, αυτό το « λίγα λεπτάκια ακόμη να κλείσω τα μάτια μου» γίνεται ένας φαύλος κύκλος που δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Ειδικοί πάνω σε θέματα ύπνου, ισχυρίζονται πως η αναβολή στο ξυπνητήρι μας, όχι μόνο δε μας κάνει να νιώθουμε πιο ξεκούραστοι αλλά είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που νιώθουμε κουρασμένοι το πρωί.

Τη λύση σε όλα αυτά, έρχεται να δώσει το Ruggie, ένα ξυπνητήρι, που μοιάζει περισσότερο με χαλί.

Πιο συγκεκριμένα

Οι κατασκευαστές του ισχυρίζονται πως είναι το καλύτερο ξυπνητήρι του κόσμου, και έχουν απόλυτο δίκιο. Γιατί αυτό; Γιατί προκειμένου να απενεργοποιηθεί, πρέπει να σηκωθείς από το κρεβάτι στην κυριολεξία, και να μείνεις εκεί για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα.

Το ξυπνητήρι αυτό, αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες του Kickstarter ξεπερνώντας το ποσό που ήθελαν να φτάσουν κατά 410,000$. Σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τον ήχο που θα σε ξυπνάει, ενώ επίσης μπορείς να ακούσεις μουσική ή οποιοδήποτε άλλο ήχο που θες εσύ μετά την απενεργοποίησή του, συνδέοντάς το απλά στον υπολογιστή σου μέσω USB.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το Ruggie στο Kickstarter πατώντας εδώ.

Total
3
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *