Αγνοείται φοιτητής Νομικής στην Κομοτηνή

Τα ίχνη ενός μεταπτυχιακού φοιτητή με καταγωγή από το Ηράκλειο έχουν χαθεί εδώ και μισό  μήνα από την Κομοτηνή όπου ζει, εργάζεται και κάνει το μεταπτυχιακό του τα τελευταία χρόνια.

Μεταπτυχιακό στη Νομική

Ο 33χρονος Γιάννης Αγαπάκης, φοίτησε στη Νομική Σχολή Κομοτηνής και αμέσως μετά την ορκωμοσία του, επέλεξε να μείνει στην πόλη για να εργαστεί και παράλληλα να συνεχίσει τις σπουδές του σε ανώτερο επίπεδο αφού από την περσινή χρονιά παρακολουθούσε μαθήματα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Διεθνούς Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΔΠΘ.

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε

Στις 13 Οκτωβρίου 2015 , η μητέρα και γιος μίλησαν στο τηλέφωνο γύρω στις 8 το βράδυ ενημερώνοντας τη μητέρα του: «Ξύπνησε με το πρωί να πάω στο πανεπιστήμιο και μετά στο γραφείο». Την επομένη ημέρα, 14 Οκτωβρίου, η μητέρα του θα τηλεφωνήσει στο σταθερό τηλέφωνο του γιου της στο σπίτι του όμως εκείνος δε θα απαντήσει. Τότε η μητέρα συνειδητοποίησε ότι έχει στο κινητό της ένα μήνυμα σταλμένο από τον γιο της που γράφει «φεύγω γιατί με κυνηγούν…».

Η Θεσσαλονίκη

Από έρευνα κινητής τηλεφωνίας, που ζήτησε η μητέρα, αποδείχτηκε ότι το παραπάνω μήνυμα στάλθηκε από την περιοχή της Μενεμένης της Θεσσαλονίκης. Η κ. Αγαπάκη μιλώντας στην εφημερίδα «Χ» της Κομοτηνής αναφέρει: «Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα από το παιδί μου, από τότε το κινητό του είναι κλειστό, 20 ημέρες με την σημερινή». Η μητέρα του, έχοντας μάταια προσπαθήσει δεκάδες φορές να επικοινωνήσει μαζί του, πήγε στην αστυνσήμερα, που έχει παρέλθει πέραν του μισού μήνα δηλώνει απογοητευμένη από την πορεία των ερευνών, αφού δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για το που βρίσκεται ο γιος της, «χάσαμε είκοσι μέρες», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει «το κινητό είναι κλειστό, αλλά ο Γιάννης έχει πάντα μαζί του το κινητό, όμως μπορεί να εντοπιστεί και μαζί του να εντοπιστεί και το παιδί μου».

Το Άγιο Όρος

Ο νεαρός δικηγόρος διατηρούσε επαφές και συμβουλεύονταν πνευματικό στο Άγιο Όρος, όμως οι έρευνες που έγιναν και προς εκεί, με το ενδεχόμενο ο 33χρονος να πήγε σε κάποιο μοναστήρι, απέβησαν άκαρπες, σύμφωνα με την μητέρα του.

 

 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *