Αλλάξανε το σχήμα της Toblerone και οι fans δεν είναι ευχαριστημένοι! [εικόνες]

Καθόλου δεν άρεσε στους Βρετανούς η απόφαση της Mondelez International, που παρασκευάζει τις σοκολάτες Toblerone, να αλλάξει την κλασική τους εμφάνιση.

Γιατί συνέβη αυτό;

Η εταιρεία παραγωγής της σοκολάτας «Mondelez International» ανακοίνωσε πως αυξάνει το κενό ανάμεσα στις σοκολατένιες τριγωνικές κορυφές της σοκολάτας, με σκοπό να μειωθεί το βάρος των προϊόντων των 400 γραμμαρίων και των 170 γραμμαρίων σε 360 και 150 γραμμάρια αντίστοιχα, καθώς αυξήθηκε το κόστος των συστατικών. Όπως, μάλιστα εξήγησε η εταιρεία στο δίλημμα να αλλάξουν τη μορφή της σοκολάτας ή να αυξήσουν την τιμή της, επελέγη η πρώτη λύση ώστε να μην επιβαρυνθούν οι καταναλωτές.

Αντιδράσεις

Όπως ήταν φυσικό, οι λάτρεις της σοκολάτας δε δέχθηκαν καθόλου θετικά αυτή την αλλαγή, ρωτώντας γιατί η εταιρεία επέλεξε να αυξήσει τα κενά ανάμεσα στα τρίγωνα και όχι απλώς να μειώσει το μάκρος της σοκολάτας.

toblero

Η Lee Yarker έγραψε: «Δέχομαι τη μείωση του βάρους της σοκολάτας, αλλά γιατί το μεγάλο κενό; Δείχνει χαζό».

Ο Philip Joseph είπε: «Ήταν η λάθος απόφαση. Αγοράζεις μια σοκολάτα και περιμένεις πως θα είναι φυσιολογική και μοιάζει λες και παίρνεις την μισή σοκολάτα».

Η Cathy White πρόσθεσε: «Δείχνει απαίσιο. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχατε μειώσει το μάκρος και να κρατούσατε τα μεγάλα τρίγωνα».

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *