Αμοιβαίες μετεγγραφές | Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου πρέπει να υποβάλουν κοινή αίτηση οι ενδιαφερόμενοι που πρόκειται να κάνουν χρήση δικαιώματος αμοιβαίας μετεγγραφής κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Η διαδικασία

Η κοινή αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί στις αντίστοιχες Σχολές ή Τμήματα έως τις 30 Νοεμβρίου ενώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, η διαδικασία της αμοιβαίας μετεγγραφής θα ολοκληρωθεί έως τις 15 Δεκεμβρίου με την ανακοίνωση των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος ή του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου/ Διοικούσας Επιτροπής στο ίδρυμα.

Αναζήτηση φοιτητών από άλλα τμήματα

To mycampus.gr, το μεγαλύτερο Φοιτητικό portal, προσπαθεί να φέρει κόντα φοιτητές από ολόκληρη την Ελλάδα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Αμοιβαίες Μετεγγραφές 2015!

Συμπλήρωσε το παρακάτω κείμενο, κάνε το copy-paste στα σχόλια και ψάξε για φοιτητές που επιθυμούν να μετεγγραφούν αμοιβαία στο τμήμα σου:

Επιθυμώ Αμοιβαία Μετεγγραφή από το τμήμα ………………. (σχολή και περιοχή) στο αντίστοιχο τμήμα ……(σχολή και περιοχή). Παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μου στο….. (email ή τηλέφωνο).

Να θυμίσουμε ότι στις αμοιβαίες μετεγγραφές δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια και ποσόστωση γεγονός που αναφέρεται και στην υπουργική απόφαση που αναφέρει ότι «δύνανται να αιτηθούν αμοιβαία μεταφορά θέσης εισαγωγής χωρίς τον περιορισμό εισοδηματικού κριτηρίου ή κριτηρίου ποσόστωσης, εφόσον φοιτούν σε αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ»

Δείτε τις αντιστοιχίες των τμημάτων μετεγγραφής εδώ


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!