Αναβάλλεται η πρεμιέρα ταινιών που περιμέναμε πώς και πώς λόγω κορωνοϊού

Η πανδημία του κορωνοϊού φέρνει νέες αναβολές στην πρεμιέρα αρκετών ταινιών. Δείτε αναλυτικά!

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Σινεμά. Με την έξαρση των κρουσμάτων στις ΗΠΑ, οι εταιρείες παραγωγής αλλάζουν συνεχόμενα τις ημερομηνίες προβολής μεγάλων ταινιών. Μετά τη Warner Bros. που ανέβαλε επ’ αόριστον την κυκλοφορία της ταινίας «Tenet» στις Αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες, σειρά έχει η Walt Disney και η Paramount.

Η Walt Disney ανέβαλε επ’ αόριστον την πρεμιέρα της ταινίας «Mulan» με επίσημη ανακοίνωσή. H πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Μάρτιο. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η προβολή της αναβλήθηκε αρκετές φορές. Ο πιο πρόσφατος προγραμματισμός ανέφερε ότι η πρώτη προβολή της θα γινόταν στις 21 Αυγούστου.

Παράλληλα η Disney ανακοίνωσε ότι καθυστερεί κατά έναν χρόνο την πρεμιέρα των ταινιών «Avatar» και «Star Wars». Η πρεμιέρα της ταινίας «Avatar 2» προγραμματίστηκε τώρα για το Δεκέμβριο του 2022 από τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ η πρεμιέρα της επόμενης ταινίας «Star Wars» θα γίνει το Δεκέμβριο του 2023.

Από τη μεριά της η Paramount αποφάσισε να μετακινήσει ξανά τις κυκλοφορίες των «A Quiet Place: Part II» και «Top Gun: Maverick» για το 2021.

Το «A Quiet Place: Part II», μετά την πρώτη αναβολή της πρεμιέρας του, ήταν προγραμματισμένο για τον Σεπτέμβριο αλλά μετακινήθηκε στις 23 Απριλίου 2021. Το «Top Gun: Maverick» θα έκανε την πρεμιέρα του στις 25 Δεκεμβρίου 2020 αλλά τώρα θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου 2021.

Μένει να δούμε πώς θα κινηθεί το επόμενο διάστημα η πανδημία του κορωνοϊού στις ΗΠΑ και τι άλλες επιπτώσεις για έχει στη βιομηχανία τόσο του σινεμά, όσο και του θεάματος.

Πηγή: neolaia.gr

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *