Αναβολή μαθημάτων ανακοινώνουν Τμήματα μετά την 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ

Ταλαιπωρία για τους Φοιτητές: 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ – Αναβολή μαθημάτων ανακοινώνουν Τμήματα Φοιτητικές Ειδήσεις: Τεράστια ταλαιπωρία περιμένει τους φοιτητές την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, ημέρα πανελλαδικής απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ. Μετρό, Ηλεκτρικός και Τρόλεϊ σηκώνουν χειρόφρενο για 24 ώρες, ενώ τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, δείτε πιο κάτω ποιες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών εξήγγειλαν με τη σειρά τους 24ωρη απεργία για τις 28 Νοεμβρίου, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ, και καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Έτσι, ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ. Ακινητοποιημένο θα μείνει και το Τραμ.

Σημειώενεται ότι η 24ωρη απεργία ισχύει και για τα τρόλεϊ, ενώ τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την αρχή της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Αναβολή μαθημάτων σε Τμήματα Επίσης λόγω της 24ωρη απεργίας ΜΜΜ Τμήματα Πανεπιστημίων της Αθήνας έχουν εκδώσει ανακοινώσεις για αναβολή μαθημάτων.

Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των Τμημάτων τους για τυχόν ανακοινώσεις αναβολής μαθημάτων λόγω της απεργίας των ΜΜΜ.

Οι ανακοινώσεις αφορούν μερικά τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, όπως το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών, το Τμήμα Νοσηλευτικής, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και άλλα. Αναλυτικά οι αναβολές εδώ 

Πηγή: www.foititikanea.gr 

 

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *