Αγγλία | Για ακόμα δυο χρόνια τα φοιτητικά δάνεια σε φοιτητές της Ευρωπαικής Ένωσης

Η Βρετανική κυβέρνηση, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην αβεβαιότητα χιλιάδων ευρωπαίων φοιτητών που ήδη σπουδάζουν και πρόκειται να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή ότι πέραν των παιδιών που ήδη σπουδάζουν στη χώρα και αυτών που θα αρχίσουν τη φοίτηση τους κατά το έτος 2017-2018, κατοχυρώνει τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο και τα παιδιά που θα εισαχθούν και κατά το έτος 2018-2019, χορηγώντας τους το φοιτητικό δάνειο.

Η απόφαση σημαίνει ότι οι φοιτητές της ΕΕ που υποβάλλουν αίτηση για προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε ένα αγγλικό πανεπιστήμιο ή ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το ακαδημαϊκό έτος 2018 έως 2019, θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε φοιτητικά δάνεια και επιχορηγήσεις, ακόμη και αν η σπουδή τους ολοκληρώνεται μετά την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ .


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

3 Comments

 1. Melissa Nicholas

  16 Ιανουαρίου 2019 at 8:48 ΜΜ

  Γεια σε όλους εκεί έξω, ελπίζω να είστε εντάξει όλα καλά ;; Τα ονόματά μου είναι η κ. Melissa Nicholas, έρχομαι από το Κάνσας, πριν από μερικούς μήνες ήμουν αναρροφημένος σε μια κακή οικονομική κατάσταση και χρειάστηκα ένα επείγον δάνειο για να πληρώσω τους λογαριασμούς μου και να επιστρέψω στα πόδια μου οικονομικά λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασής μου η τράπεζά μου αρνήθηκε να μου δώσεις ένα δάνειο, έτσι ώστε δεν έχω άλλη επιλογή από το να ψάξω για ένα ακάλυπτο δάνειο στο διαδίκτυο, κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου ήμουν θύμα απάτης και έχασα σχεδόν 750 δολάρια και ήμουν σε περισσότερο πρόβλημα και έδωσα σχεδόν up ελπίζει να πάρει ένα δάνειο έως ότου βρήκα μια ηλεκτρονική θέση η θέση ήταν μια κοινή μαρτυρία από τον κ. Frank από τα κράτη του Τσάρλεστον που μαρτυρά για το πώς πήρε 50.000 δολάρια από την Kathy Finance Inc. μετά την ανάγνωση της θέσης αποφάσισα να επικοινωνήσω με την Kathy Finance Inc. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: (kathyrichardfinance@hotmail.com) επικοινωνία που μοιραζόταν στη θέση, το ακάλυπτο δάνειο μου ύψους 350.000 δολαρίων εγκρίθηκε εντός 72 ωρών από το αίτημά μου και το δάνειό μου καταβλήθηκε στον τραπεζικό μου λογαριασμό χωρίς καμία παράλειψη.

  Θέλω να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου και επίσης να συμβουλεύω τους αιτούντες δάνειο εκεί να είναι πολύ προσεκτικοί επειδή υπάρχουν πολλοί απατεώνες εκεί έξω με μοναδικό σκοπό την εξαπάτηση των αθώων αιτούντων δάνεια, έτσι εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί και επαγρυπνοί .. γι ‘αυτούς οι οποίοι χρειάζονται δάνειο συστήνω την Kathy Finance Inc, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Σας ευχαριστώ που διαβάσατε τη μαρτυρία μου, σας εύχομαι καλή τύχη.

  Τα δικα σου
  Melissa Nicholas.

 2. Marco

  24 Ιανουαρίου 2019 at 1:55 ΠΜ

  γεια σας

  Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Επικοινωνήστε με το NORTION LOAN CONSULTANT τώρα για δάνειο με επιτόκιο 2,5%. Είναι εύκολο, γρήγορο και ασφαλές.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

  EMAIL: lendingfinance04@gmail.com

  WHATSAPP: +2347050683888

  Μια συναλλαγή δανείου που μπορείτε να εμπιστευτείτε

 3. Mrs Natasa Petrovic

  31 Ιανουαρίου 2019 at 9:15 ΜΜ

  Καλή ημέρα κυρίες και ευγενικοί άνδρες Είμαι Nasata Petrovic πιστοποιημένο ιδιωτικό δανειστή, προσφέρω όλα τα είδη των δανείων σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο, χρειάζεστε μια υποθήκη δάνειο, χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας, χρειάζεστε ένα δάνειο για να νοικιάσετε ή να αγοράσετε διαμερίσματα, χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να πληρώσετε για νοσοκομειακούς λογαριασμούς, χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσετε τα δίδακτρα σας, χρειάζεστε ένα δάνειο για την οικοδόμηση ενός σπιτιού, χρειάζεστε ένα δάνειο για να αγοράσετε μια γη ή να επενδύσετε στη χώρα σας κ.λπ. επικοινωνήστε μαζί μου και το δάνειο σας θα μεταφερθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσα σε 48 ώρες τουλάχιστον.

  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: natasapetrovic1100@gmail.com

  Τις καλύτερες ευχές,
  Κ. Natasa Petrovic.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *