Άννα Αμανατίδου: Σε ψυχολογική κατάρρευση η πρώην παίκτρια του GNTM!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του STAR είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά εδώ και αρκετές μέρες και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου ο λόγος είναι ο χωρισμός της από τον, επί ενάμιση χρόνο, σύντροφό της, Βασίλη Παπαγιαννάκη!

Σε ψυχολογική κατάρρευση η πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου

Έγκυρη πηγή μου αποκάλυψε πως εκείνος που έδωσε τέλος σε αυτή την σχέση ήταν ο επιχειρηματίας καθώς δεν άντεχε την ζήλια της! Του έκανε πολλές σκηνές και τον ζήλευε αρκετά επειδή ήταν πολύ εμφανίσιμος και κέντριζε το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού! Το ότι δούλευε νύχτα έπαιξε μεγάλο ρόλο, όπως μου ανέφερε η πηγή μου, καθώς η Άννα Αμανατίδου, αφού βγήκε από το παιχνίδι και είδε πως το πρόσωπό του φιγουράριζε αρκετά λόγω του ότι ήταν σύντροφός της άρχισε να τον ζηλεύει ακόμα περισσότερο επειδή το instagram του άρχισε να γεμίζει από μηνύματα και κάποιες φορές από ακατάλληλο υλικό που του έστελναν διάφορες γυναίκες για να τον προκαλέσουν να βρεθεί μαζί τους!

Εννοείται πως ο επιχειρηματίας δεν είχε δώσει αφορμή! Τα μηνύματα αυτά είτε τα διέγραφε, είτε τα έδειχνε κατευθείαν στην Άννα αφού δεν είχε κάτι να κρύψει!

Σε ψυχολογική κατάρρευση η πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου

Εκείνη, όμως, όπως γνωρίζει το Vanda’s blog, δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση με αποτέλεσμα να του κάνει συχνά σκηνές ζήλιας από το τηλέφωνο και από μηνύματα, αφού δούλευε κι εκείνη αρκετά! Είχαν μειωθεί και οι συναντήσεις τους λόγω του ότι δεν είχαν πολύ ελεύθερο χρόνο και η σχέση αυτή έβλεπαν και οι δυο πως δεν θα προχωρήσει…

Έτσι, ο Βασίλης, αποφάσισε να πει το τέλος και τώρα εκείνη προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της!

Πηγή: www.youweekly.gr


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *