Αντιπρόεδρος ΔΟΕ: Κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2021

«Θα γίνουν οι Αγώνες που θα κατακτήσουν τον κορωνοϊό»

Κανονικά θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, αλλά και στελέχη της οργανωτικής επιτροπής.

 

Για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων το επόμενο καλοκαίρι μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ, Τζον Κόουτς, στο γαλλικό πρακτορείο.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είχαν ως θεματολογία τους Αγώνες Ανοικοδόμησης, μετά την καταστροφή του τσουνάμι. Τώρα αυτοί οι Αγώνες θα γίνουν οι Αγώνες που θα κατακτήσουν τον κορωνοϊό, όταν το εμφανιστεί το φως στο τέλος του τούνελ», είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως οι Αγώνες θα γίνουν κανονικά.

«Αν το εμβόλιο είναι έτοιμο, θα είναι ένα πλεονέκτημα για μας, αλλά δεν λέμε ότι δεν θα πραγματοποιήσουμε την διοργάνωση χωρίς αυτό. Δεν είναι καν προϋπόθεση το εμβόλιο», σχολίασε από την πλευρά του ο Τ. Μούτο, εκτελεστικός διευθυντής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.

Τον περασμένο Απρίλιο, ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιοσίρι Μόρι, ανέφερε πως δεν μπορούν να γίνουν οι Αγώνες το 2021, τότε θα ματαιωθούν οριστικά, κάτι το οποίο δικαιολόγησε ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, λέγοντας πως είναι λογικό καθώς «δεν μπορείς να κρατάς για πάντα 3 με 5.000 υπαλλήλους σε μία επιτροπή, ούτε να αλλάζεις κάθε χρόνο τον προγραμματισμό των αθλητικών ομοσπονδιών».

Πηγή: athensvoice.gr

Photo by RUN 4 FFWPU from Pexels

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *