Από εδώ ο Άγγελος, ο φοιτητής που διοργανώνει συλλαλητήριο στην Πάτρα για τη Μακεδονία (εικόνα)

Ο 22χρονος Άγγελος Αποστολόπουλος είναι το πρόσωπο που πήρε την απόφαση να διοργανώσει νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα. Ο φοιτητής ενώ συστήθηκε, εξήγησε τη απόφασή του σε συνέντευξη που παραχώρησε σε όσους δεν γνώριζαν.

«Είχα πάρει την απόφαση πολύ πριν το πρώτο συλλαλητήριο»

«Πήρα την πρωτοβουλία να διοργανώσω ένα συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πάτρα, πολύ πριν γίνει το πρώτο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, γιατί θεωρώ ότι η πόλη μου είναι ανενεργή σε τέτοιου είδους θέματα», όπως είπε ο Άγγελος, φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Χωρίς κομματικά χρώματα το συλλαλητήριο στην Πάτρα

Έπειτα διευκρίνισε ότι βρίσκεται σε επαφή με τους διοργανωτές των άλλων δύο συλλαλητηρίων, ωστόσο θέλει να κρατηθούν αποστάσεις και να υπάρξουν διαχωριστικές γραμμές, καθώς θεωρεί πως πίσω από τα δύο προηγούμενα συλλαλητήρια κρύβονται πολλές πολιτικές κινήσεις και υπήρχε «παρασκήνιο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.


Διάβασε ακόμα: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 21 χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο

Πάντως, ο ίδιος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ήταν παρών στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

«Θεωρώ, ότι πολλοί συμπατριώτες μου δεν ήταν δυνατό να πάνε ούτε στην Αθήνα, πόσο μάλλον στη Θεσσαλονίκη, αν και ξέρω ότι ήθελαν να συμμετάσχουν. Έτσι το συλλαλητήριο στην Πάτρα, θα τους δώσει αυτή τη δυνατότητα», αναφέρει ο κ. Αποστολόπουλος.

Το νέο συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 14:00 την Κυριακή (25/02/2018) και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου, με τη σχετική πρόσκληση να δίνεται μέσω Facebook.

 


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *