Άρχισε ο τριήμερος εορτασμός για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σε κλοιό περίπου 7.000 αστυνομικών βρίσκεται η Αθήνα, με την περιφρούρηση να κορυφώνεται την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, που ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις με την καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Άρχισε σήμερα ο τριήμερος εορτασμός της 37ης επετείου του Πολυτεχνείου. Σε κλοιό περίπου 7.000 αστυνομικών βρίσκεται η Αθήνα, με την περιφρούρηση να κορυφώνεται την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, που ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις με την καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία. Το κτίριο του Πολυτεχνείου στην Πατησίων άνοιξε στις 9.30 το πρωί και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα κλείσει στις 9 το βράδυ. Η Σύγκλητος του Ιδρύματος θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου.

Οι απαραίτητες προεργασίες και συνεδριάσεις για τον ενωτικό εορτασμό της επετείου, την περιφρούρηση των εκδηλώσεων αλλά και των ιδρυμάτων που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας έχουν ήδη γίνει. Διακριτική παρουσία από τις αστυνομικές δυνάμεις ζητούν οι πρυτάνεις των πανεπιστημίων. Είναι χαρακτηριστικό πάντως, ότι φέτος οι εκδηλώσεις έχουν ως επίκεντρο το πλαίσιο των προτάσεων του υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *