Χειμερινές εκπτώσεις: Όσα πρέπει να ξέρετε για τις αγορές σας!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το τέλος της εορταστικής περιόδου συνοδεύεται από την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων. Έτσι λοιπόν, από αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, θα προσφέρεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να βρίσκουν τα αγαθά που επιθυμούν σε χαμηλότερες τιμές, εκμεταλλευόμενοι τις εκπτώσεις των εμπόρων όλης της χώρας.

Η εν λόγω περίοδος θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη, 28/02.

Κάτι ακόμα που επίσης ενδιαφέρει πολλούς καταναλωτές, είναι πως η πρώτη «εκπτωτική Κυριακή» στις 20 Ιανουαρίου, θα συνοδευτεί με ανοικτά καταστήματα από τις 11:00 το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ, προσφέροντας έξτρα ώθηση στην αγορά κυρίως της ένδυσης και υπόδησης.

Όσον αφορά το σημείο στο οποία πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη βάση οι πελάτες των καταστημάτων, είναι πως κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Για οποιαδήποτε ανακρίβεια προκύπτει, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: www.neopolis.gr 

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *