Χριστίνα Μπόμπα: Το δώρο- έκπληξη που της έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης για τα 30α γενέθλιά της

Η Χριστίνα Μπόμπα, σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη είχε τα γενέθλιά της και έγινε 30. Ο παρουσιαστής δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί, οργανώνοντας μάλιστα μια ξεχωριστή έκπληξη για εκείνη.

Ενώ ήταν στο σπίτι τους στον Άγιο Δομίνικο, χτύπησε το κουδούνι και ξεπρόβαλε μια φίλη του ζευγαριού κρατώντας την τούρτα της Χριστίνας, με τον Σάκη να τραβάει video όλο το σκηνικό. Η Χριστίνα από τη μεριά της το ανέβασε στο instagram και έγραψε: “Σ’ αγαπώ Σάκη”.


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

1 Comment

  1. John Royster

    6 Ιουλίου 2018 at 5:07 ΜΜ

    Χαίρετε
    Αυτό είναι να ενημερώσουμε το ευρύ κοινό ότι είμαστε μια χριστιανική οργάνωση που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους στις ανάγκες της βοήθειας, όπως η οικονομική βοήθεια. Έτσι εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες ή εάν αντιμετωπίζετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα και χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή πρέπει να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας με μακροχρόνια και βραχυπρόθεσμη διάρκεια της επιλογής σας με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά ακυρώσεις για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνση: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM) Η Βίβλος λέει (Λουκάς 11:10) Για όποιον ζητάει να λάβει, αυτός που αναζητά βρίσκει. και σε εκείνον που χτυπά, η πόρτα θα ανοίξει. Επομένως, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία επειδή ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα. Παρακαλώ αυτό είναι για σοβαρές και ο Θεός φοβούνται τους ανθρώπους Λάβετε ειλικρινείς χαιρετισμούς από χριστιανική οργάνωση, Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω αυτού του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)
    Ο αριθμός μας στο Whatsapp είναι: +2347060613783

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *