Διαμονή στο εξωτερικό και EVS – Mη χάσεις την εκδήλωση

Η νεανική ομάδα της Youthfully Yours διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά το

«The EVS Meeting»

 

Κάπου ακούς για προγράμματα στο εξωτερικό κι όλο κάποιος έχει επιστρέψει ενθουσιασμένος, κάπου ακούς «Erasmus» και δεν εννοούν το πασίγνωστο πανεπιστημιακό εξάμηνο(what?!! τι άλλο μπορεί να είναι?) κάπου ακούς για ευκαιρίες διαμονής στο εξωτερικό και διαπολιτισμικότητας αλλά όταν μπαίνεις να ψάξεις κάτι τοις, αισθάνεσαι σαν να σου άδειασαν πάνω σου έναν κάδο με σαβούρα.

 

Ε, είμαστε εδώ για να τα ξεδιαλύνουμε!

 

Οι ευκαιρίες που μας δίνονται μέσω του Erasmus plus και το EVS ειδικότερα, το πλαίσιο, η ιστορία, τα κριτήρια, η προετοιμασία, οι χρονικές περίοδοι, οι πρακτικές λεπτομέρειες και οι τεράστιες απολαβές σε προσωπική ανάπτυξη όπως και συγκεκριμένες θέσεις προς κάλυψη με την υποστήριξη της Youthfully Yours θα είναι όλα στο τραπέζι.

Πάντα με διασκεδαστικό τρόπο, με τον δικό μας βιωματικό, δημιουργικό και διαδραστικό τρόπο, ως μια ευκαιρία όχι μόνο να μάθουμε δημιουργικά αλλά και αφορμή να γνωριστούμε, να αναπτύξουμε κι εμείς τις δεξιότητες και τις γνώσεις μας μέσα από τις δικές σας ερωτήσεις περιμένουμε να αφήσετε τις αναστολές και να έρθετε να μοιραστούμε λίγη από την διάθεση και την ενέργειά μας.

Στην παρέα μας, παλιοί εθελοντές, εθελοντές της Youthfully Yours που υποστηρίζουν τωρινούς και μελλοντικούς EVSers, εμπειρίες και γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να ξετυλίξεις το κουβάρι.

 

Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να μάθεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρει η Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεία, αν κάπου έχεις ακούσει για το EVS και δεν ξέρεις ακριβώς τι είναι, αν ψάχνεις και θέλεις βοήθεια, αν έχεις βρεί και ψάχνεις οργανισμό αποστολής ή αν απλά «είδες φως και μπήκες» έλα την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 18:00 στο σπίτι της Youthfully Yours στην Κανάρη 1, περιοχή Μπότσαρη, Κάτω Τούμπα ή αρχή Χαριλάου όπως θέλεις πες το, αρκεί απλά να έρθεις.

 

Οι δραστηριότητες θα αρχίσουν στις 18:00 αλλά εμείς θα βρισκόμαστε στον χώρο από τις 17:00 και θα σας περιμένουμε να γνωριστούμε καλύτερα!

Βρείτε την εκδήλωσή μας και στο Facebook εδώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις καλοκαιρινές θέσεις  2 ατόμων για έξι μήνες στην Κύπρο και  τις 6 θέσεις δυο μηνών στην Λετονία θα μπορείτε να ρωτήσετε κι από κοντά.


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *