Δύο είδη οργασμού που δεν ήξερες πως υπάρχουν!

Εάν μέχρι τώρα είχες υπόψη σου τον κλειτοριδικό και τον κολπικό οργασμό ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να εστιάσεις στο πώς θα βιώσεις δύο νέα είδη οργασμού που δεν φαντάζεσαι ότι υπάρχουν!

 Ο οργασμός της ρώγας
Το πρώτο είδος για το οποίο θα μιλήσουμε είναι ο οργασμός που προέρχεται από τις ρώγες σου. Επειδή πρόκειται για μια πολύ έντονη ερωτογενή ζώνη και περιοχή θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι το χάιδεμα και άλλες ασχολίες με τις ρώγες σου μπορεί να σου προκαλέσουν έντονο οργασμό. Έχουν καταγραφεί περιστατικά γυναικών που μόνο με το χάιδεμα ή το άγγιγμα των ρωγών τους έφτασαν σε κορύφωση, χωρίς διείσδυση ή άλλη επαφή.

Σημείωση: Αυτό μπορεί να συμβεί και σε άνδρα, που έχει μεγαλύτερη ευαισθησία στις ρώγες του. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και στον καλό σου.

O οργασμός της γυναστικής

Εάν καμιά φορά την ώρα που κάνεις γυμναστική έχεις μια αίσθηση όμοια με αυτή του οργασμού, μην εκπλήσσεσαι γιατί όντως πρόκειται για οργασμό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο οργασμός στη γυμναστική μπορεί να προκληθεί είτε λόγω των κινήσεων που μπορεί να κάνεις, οπότε επέρχεται και σχετική «κίνηση» στον κόλπο σου, είτε λόγω της τριβής που έχει ο κόλπος σου με το εσώρουχό σου λόγω των σχετικών ασκήσεων.

 

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Πηγή: www.boro.gr

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *