Εκτός εαυτού ο Σκιαδαρέσης ξεσπά σε μηνύσεις!

Το πρόσωπο των ημερών είναι αδιαμφισβήτητα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Μετά την κυκλοφορία της σειράς του Netflix, «Budurra», όλο το ελληνικό internet μιλάει γι’ αυτόν ενώ σκηνές από την ταινία δεν άργησαν να γίνουν viral!

Γράφει ο Βαγγέλης Πουρίκης

Αξίζει να αναλογιστεί κανείς όμως τι αντίκτυπο έχει όλη αυτή η έκθεση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση. Ο ίδιος, εμφανώς εκνευρισμένος και εκτός εαυτού, έκανε την παρακάτω δημοσίευση στο Facebook:

Μηνύσεις λοιπόν! Μηνύσεις παντού για συκοφαντική δυσφήμιση! Όλη αυτή η ιστορία κι όλη αυτή η προβολή εικόνων στο διαδίκτυο προκάλεσε νέες αστείες ιστορίες και εικόνες οι οποίες ήρθαν για να διακωμωδήσουν λιγάκι ακόμα την κατάσταση. Όλα αυτά όμως, ο Βαγγέλης Φατσέας, τα βρήκε αισχρά και κινείτε νομικά πλέον απέναντι σε οποιονδήποτε δημοσιεύει κάτι που τον χαλάει! Παραδέχεται ωστόσο πως οι σκηνές αυτές δημιουργήθηκαν μέσα στα πλαίσια της δουλειάς του.

Όλη αυτή η έκθεση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση δεν μπορούμε να φανταστούμε τι αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει για εκείνον και τον κύκλο του. Όταν όμως ένας παλιός γνώριμος της ελληνικής τηλεόρασης εμφανίζεται σε τέτοιο ρόλο και σε παραγωγή του μεγαλύτερου συνδρομητικού δικτύου τηλεόρασης στον κόσμο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις!

Αμφιβάλλω για το αν οι περισσότερες από αυτές ήταν κακοπροαίρετες ή προσπάθησαν να θίξουν με άσχημο τρόπο τον ηθοποιό ή την οικογένειά του. Δεν μπορεί όμως κανείς να γνωρίζει με μεγάλη βεβαιότητα πως βιώνουν αυτήν την κωμωδία.

Για να δώσουμε και λίγο τα credits όμως. Έλληνας ηθοποιός σε ιταλική παραγωγή του Netflix; Ο Φατσέας τα σπάει!


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *