Έλενα Πάτρα

Η Έλενα Πάτρα είναι στο 2ο έτος Διαιτολογίας-Διατροφολογίας στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Παράλληλα είναι ενεργό μέλος στο τμήμα κατασκηνώσεων της ΧΑΝΘ, κάνει χορό, έχει κάνει όλα τα πιθανά αθλήματα που έχουν σχέση με τη θάλασσα, παραδίδει μαθήματα αγγλικών, τα απογεύματα δουλεύει ως γραμματέας και φέτος θα ξεκινήσει να παρακολουθεί μια θεατρική σχολή. Α, και γαλλικά. Ξέχασα τίποτα; Ναι, ότι δεν χρωστάει κανένα μάθημα και πως είναι πολύ cool.

Η Έλενα Πάτρα σπουδάζει Διαιτολογίας-Διατροφολογίας στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Παράλληλα είναι ενεργό μέλος στο τμήμα κατασκηνώσεων της ΧΑΝΘ, κάνει χορό, έχει κάνει όλα τα πιθανά αθλήματα που έχουν σχέση με τη θάλασσα, παραδίδει μαθήματα αγγλικών, τα απογεύματα δουλεύει ως γραμματέας και φέτος θα ξεκινήσει να παρακολουθεί μια θεατρική σχολή. Α, και γαλλικά. Ξέχασα τίποτα; Ναι, ότι δεν χρωστάει κανένα μάθημα και πως είναι πολύ cool.

My studies

Η συγκεκριμένη σχολή ήταν το όνειρο της Έλενας καθώς από μικρή έχει μάθει να τρέφεται σωστά και συγκρατημένα της φαινόταν πολύ ενδιαφέρον να σπουδάσει κάτι σχετικό. «M’ αρέσει πολύ το φαγητό από την άποψη του ότι μ’ αρέσει να δοκιμάζω αλλά όχι να τρώω μεγάλες ποσότητες» μας εξήγησε η ίδια.

Sea lover

Η Έλενα λατρεύει την θάλασσα, ακόμα και το χειμώνα πήγαινε σε ομίλους ιστιοπλοΐας και κωπηλασίας. Πλέον ασχολείται περισσότερο με το θαλάσσιο σκι αλλά και το κανό, αθλήματα με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί και το καλοκαίρι στις κατασκηνώσεις στις οποίες πηγαίνει ως προσωπικό.

YMCA

Αγαπάει πολύ την ΧΑΝΘ με μια ιδιαίτερη αδυναμία στις κατασκηνώσεις του Πηλίου, αλλά έχει περάσει και από τη Χαλκιδική και από το Πήλιο. Ως μέλος του προσωπικού, ήταν υπεύθυνη ψυχαγωγίας αλλά και δημιουργικού προγράμματος. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς δε χάνει την επαφή της με τη ΧΑΝΘ καθώς συμμετέχει στα χειμερινά μαθήματα της σχολής στελεχών.

2010-2011

Η άλλη της αγάπη είναι ο χορός, για 3η χρονιά φέτος θα ασχοληθεί με τη σάλσα και ελάχιστα με άλλους λάτιν χορούς. Από φέτος θα ξεκινήσει μαθήματα γαλλικών καθώς θέλει όταν τελειώσει τη σχολή της να έχει πολλές επιλογές και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να φύγει στη Γαλλία για μεταπτυχιακό. Από την άλλη, παραδίδει και ιδιαίτερα αγγλικών σε συμφοιτητές της. Το πρόγραμμά της φέτος θα είναι πλήρες καθώς ξεκινάει και την ενασχόλησή της με το θέατρο. Καλλιτεχνική φύση, έχει ασχοληθεί και με το φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ως εθελόντρια. Παράλληλα με όλα αυτά δουλεύει και 4 απογεύματα την εβδομάδα ως γραμματέας. Με την παρέα της τα βράδια τους αρέσει να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής αλλά και να βγαίνουν σε γνώριμα μέρη. Η γλυκύτατη Έλενα είναι ο ορισμός της busy beauty και της θετικής ενέργειας. Ακολουθήστε το παράδειγμα της!

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *