Ελκυστικός προορισμός η Κύπρος για τους Έλληνες φοιτητές

Ελκυστικό προορισμό για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές για τους Έλληνες φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό αποτελεί η Κύπρος. Αυτό, μάλιστα προκύπτει από την αθρόα συμμετοχή στις ημερίδες ενημέρωσης “Σπουδές στην Κύπρο” σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρόδο στις 23, 24 και 26 Ιουνίου αντίστοιχα.

Ποιότητα και συνεργασία

Μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και σύμβουλοι και στις τρεις πόλεις της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους λειτουργούς των κυπριακών πανεπιστημίων και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για τις σπουδές και γενικότερα για την πανεπιστημιακή ζωή στην Κύπρο. Τα κυπριακά πανεπιστήμια έχουν επενδύσει στην ποιότητα, ικανοποιώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις των σπουδαστών τους ενώ, επιπρόσθετα, η μακρόχρονη και αγαστή συνεργασία Κύπρου και Ελλάδας σε θέματα ανώτατης εκπαίδευσης συμβάλουν στη συνεχή αύξηση του ενδιαφέροντος φοίτησης Ελλαδιτών στα κυπριακά πανεπιστήμια.

Στις ημερίδες συμμετείχαν όλα τα κυπριακά πανεπιστήμια (Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Frederick, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Πανεπιστήμιο Νεάπολις και Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus).

Total
0
Shares
1 comment
  1. Η Κύπρος έκανε και κάνει μεγάλες προσπάθειες να ικανοποιήσει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις των σπουδαστών σε συνεργασία με την Ελλάδα και τα έχουνε πάει περίφημα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *