Επιστρέφει τα Χριστούγεννα το Black Mirror με νέο κύκλο!

Ετοιμαστείτε για creepy, πολύ creepy Χριστούγεννα. Και αυτό γιατί μια διαρροή από την streaming πλατφόρμα αποκάλυψε ότι ο νέος, 5ος κύκλος του Black Mirror θα κυκλοφορήσει και πάλι μέσα στα Χριστούγεννα, και για την ακρίβεια στις 28 Δεκεμβρίου.

Αν θυμάστε, ο 4ος κύκλος της σειράς του Charlie Brooker κυκλοφόρησε πέρσι τα Χριστούγεννα, κι από τότε το Black Mirror θριάμβευσε στα φετινά Emmys κι άφησε υπόνοιες ότι ο 5ος κύκλος θα έχει ένα Choose-Your-Own-Adventure επεισόδιο. Μέχρι στιγμής, η νέα σεζόν δεν είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμα Δεκεμβρίου του Netflix, αλλά ένα διαγραμμένο tweet από τον λογαριασμό NX που συνδέεται με το Netflix μας ενημέρωσε για το εξής:

Βέβαια, κρατάμε και μια πισινή, αφού η αρχική πηγή της είδησης είναι το βρετανικό Mirror, το οποίο δεν το λες και το πιο αξιόπιστο μέσο στο κόσμο. Παρόλα αυτά, δεδομένου ότι υπήρχε έντονη φημολογία ότι το Black Mirror επρόκειτο να επιστρέψει πιο σύντομα απ’ όσο περιμέναμε, είναι πολύ πιθανό πράγματι να έχουμε νέα σεζόν μέσα στα Χριστούγεννα. Κι από το ίδιο διαγραμμένο tweet, μάλιστα, μοιάζει να επιβεβαιώνεται κι ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά:

Πηγή: www.luben.tv 


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *