Επτά σχόλια που θα ήταν καλό να σταματήσετε να κάνετε στο Instagram

Το καλό με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι δίνουν στον κόσμο μία πλατφόρμα στην οποία μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα. Το κακό είναι ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν στον κόσμο μία πλατφόρμα στην οποία μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα. Όσο κι αν η ελευθερία του λόγου είναι θεμιτή, ορισμένα πράγματα καλό είναι να αποφεύγονται στα social media. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε είναι τα σχόλια που αφήνουμε σε φωτογραφίες. Το Instagram αποτελεί ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Έτσι, το Pure Wow έκανε μία λίστα με τα σχόλια που πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να αφήνει στο Instagram και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έχει πέσει μέσα.

1. Πολύ γλυκανάλατα σχόλια.
Το «Ααααααα, είσαι τόσο υπέροχος/η», μπορεί να μοιάζει γλυκό αλλά γίνεται λίγο τυπικό όταν το αφήνετε ως σχόλιο σε κάθε φωτογραφία, κάθε φίλου σας.

2. Οτιδήποτε σχετίζεται με FOMO (Fear Of Missing Out)
Μην λέτε συνέχεια πόσο ζηλεύετε που δεν είστε σε εκείνη την παραλία, σε εκείνο το ποτό ή φαγητό.

3. Πολλά emoticon
Ένα emoticon είναι μία χαρά, άντε το πολύ δύο, αλλά αν τα μόνα σχόλιά σας είναι emoticon, τότε παύει να είναι σχόλιο και αρχίζει να γίνεται ρέμπους.

4. Ποιος έβγαλε την φωτογραφία
Αν την φωτογραφία την έχει βγάλει κάποιος φωτογράφος ή πρακτορείο το οποίο έχει τα πνευματικά δικαιώματα έχει καλώς. Αν, όμως, την έχει βγάλει η κουνιάδα/ ξαδέρφη/ φίλη σας δεν χρειάζεται να το ξέρει όλος ο κόσμος.

5. «Πόσο εγώ»
Μην προσπαθείτε να κλέψετε την παράσταση από κάθε φωτογραφία που ποστάρει κάποιος άλλος. It’s not about you!

6. Μην γράφετε κεφαλαία
Στο μυαλό μας είναι ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ.

7. Οτιδήποτε έχει πολλά σημεία στίξης
όλοι ενθουσιαζόμαστε όταν βλέπουμε κουτάβια ή μωρά, τα πολλά θαυμαστικά είναι περιττά.

Total
9
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *