5 ερωτικές στάσεις που μοιάζουν με αστικά της Θεσσαλονίκης

Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που μοιάζουν. Απολαύσεις που τις μοιραζόμαστε εις διπλούν σαν άλλο déjà vu, ξανά και ξανά. Μερικές φορές το μυαλό μας δεν πηγαίνει εύκολα στις ομοιότητες. Άλλες φορές η γλώσσα του σώματος, άλλες οι φωνές, ενίοτε τα παθιασμένα αγγίγματα και τα βλέμματα φωτιά. Τα πράγματα που μοιάζουν ανάμεσα στις στάσεις του σεξ και σε λεωφορεία του λατρεμένου μας ΟΑΣΘ είναι πολλά. Εμείς βρήκαμε τις πιο juicy στάσεις, τα πιο «ιδιαίτερα» αστικά τα οποία πέφτουν ως κεραυνοβόλος έρωτας συχνά πυκνά μπροστά μας, και σας παρουσιάζουμε αυτή τη θαυμαστή αναλογία. Επιβιβαστείτε και φύγαμε!

Στάση: Ιεραποστολικό – Λεωφορείο: 31

Ας ξεκινήσουμε με τα απλά, τα τετριμμένα και τα πιο συνηθισμένα. Η καθιερωμένη στάση του σεξ με την ονομασία αυτή, που βρίσκει τον σύντροφο από επάνω και την παρτενέρ ξαπλωμένη ανάσκελα, είναι ίσως το κλισέ της σεξουαλικής ζωής. Με λίγα λόγια ένα άλλο 31, το πιο συνηθισμένο λεωφορείο, που δε θα χρειαστεί και πολύ ψάξιμο, ούτε αναζήτηση σε απόκρυφα σημεία που δεν είχες εξερευνήσει ποτέ. Ξέρεις πάντα που θα το βρεις, ξέρεις τον προορισμό του, και σπάνια θα σε απογοητεύσει. Σιγουράκι δηλαδή.

Στάση: Το όρθιο – Λεωφορείο: 3

Σαν διαβείς τις πόρτες του αστικού με το νούμερο 3 είναι πολύ πιθανό να μείνεις στην στάση με την οποία και μπήκες. Τις περισσότερες φορές το δρομολόγιο αυτό είναι γεμάτο με κόσμο που επιχειρεί τη μετάβαση του στα Ανατολικά, και το χειρότερο αλλά και το πιο συνηθισμένο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, είναι σε κάποια στιγμή της διαδρομής να κολλήσεις στο τζάμι (με τα χέρια πάντα ψηλά όπως είπαμε), και να μείνεις εκεί μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου. Στα όρθια λοιπόν, όλα γίνονται ξαφνικά, ένα σπρώξιμο, μια χεριά και το μάγουλο σου ακουμπά αισθησιακά το τζάμι, τα χνότα σου το θολώνουν βγάζοντας πάθος που δε λογαριάζει τη λέξη βολικότητα. Σε έχει κολλήσει και σε σπρώχνει ασταμάτητα. Τι κι αν είσαι σαν παστή σαρδέλα; Στο πάθος η άνεση δε χωρεί.

Στάση: Καρκελάτο – Λεωφορείο: 24

Αν είσαι τυχερός, τότε κάποια στιγμή στη ζωή σου θα έχεις μπει στο λεωφορείο με το νούμερο 24. Με προορισμό τον άγιο Παύλο, η ηρεμία και η άπλα είναι πράγματα ανεκτίμητα. Μπορείς να μπεις όσο αργά θέλεις, να βγάλεις εισιτήριο σα να μη σε πιέζει κανένας και τίποτα, και να καθίσεις ανοίγοντας τα πόδια σου διάπλατα. Άρχοντας. Τόσο άρχοντας που ενδεχομένως θα ήθελες να έχεις τη σύντροφο σου από επάνω και να κάθεσαι ατάραχος στην θέση σου απολαμβάνοντας την τεμπελιά σου. Δε κουνάς δαχτυλάκι, δεν ταράζεσαι με τίποτα. Το καρκλέατο μπορείς να το βρεις στο δρόμο για τον Άγιο Παύλο.

Στάση: 77 – Λεωφορείο: 7άρι

Πολύ 7 έπεσε και φυσικά η σύγκριση είναι αδύνατο να μη γίνει. Το αστικό με το νούμερο 7 είναι γενικά ένα cozy, ζεστό λεωφορείο που θα σου προσφέρει στιγμές μιας ήρεμης θαλπωρής. Κάπως έτσι είναι και η στάση 77, στην οποία το ζευγάρι ξαπλώνει παράλληλα προς τα πλάγια με τα πόδια λυγισμένα, και η παρτενέρ περνάει τα πόδια της στα πόδια του άντρα τραβώντας τον προς το μέρος της, έτσι ώστε οι δυο να σχηματίσουν δυο 7άρια, σε γωνία 45 μοιρών. Γλυκά, αργά και άνετα, το νούμερο 7 προσφέρει συγκίνηση.

Στάση: Το Κρέμασμα – Λεωφορείο: 01Ν

Πρόκειται για ένα από τα πιο αιμοβόρα και επικίνδυνα λεωφορεία που θα συναντήσεις στη ζωή σου. Άπαξ και μπεις μέσα, γνωρίζεις ότι η πιθανότητα να μη βγεις σώος από μέσα είναι μεγάλη. Με προορισμό το αεροδρόμιο, και αποτελώντας το μοναδικό λεωφορείο που οδηγεί εκεί, εισέρχεσαι σε ένα πανδαιμόνιο με βαλίτσες, άπειρο κόσμο και βασανιστική στάση σώματος. Ο ορισμός του άβολου είναι και «το κρέμασμα» ως στάση του σεξ. Αν ποτέ καταφέρεις να το δοκιμάσεις, θα εύχεσαι να είχες ένα ακόμη χέρι για να κάνεις το σταυρό σου. Εκείνος όρθιος εκείνη κρεμασμένη από επάνω του, σα να χορεύετε τουίστ, αλλά τα πόδια της δεν τον τυλίγουν, όμως ακουμπάνε στον τοίχο, δίνοντας μορφή σε μια στάση Γολγοθά, που μάλλον θα σε αφήσει αναίσθητο. Θέλει ρίσκο η τόλμη και αυτοθυσία το πάθος.

Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα μπείτε σε ένα από τα περίφημα αστικά της Θεσσαλονίκης ή θα ξαπλώσεις με τον ή την σύντροφο σας, έτοιμοι να αυτοσχεδιάσετε, να είστε σίγουροι, πως κάπου, κάποια στιγμή, κάποιοι άλλοι βιώνουν ότι ακριβώς βιώνετε κι εσείς. Στο ίδιο σύμπαν. Στην ίδια πραγματικότητα.

Total
11
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *