Φανταστικά νέα | Το Dragon Ball επιστρέφει!

Μετά από σχεδόν 18 χρόνια, το θρυλικό «Dragon Ball» franchise επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια νέα σειρά που θα τιτλοφορείται «Dragon Ball Super».

 

Το νέο story

Η νέα anime σειρά θα έχει τίτλο “Dragon Ball Super” με τον αρχικό δημιουργό Akira Toriyama να έχει αναλάβει τη νέα ιστορία, η οποία θα ξεκινάει λίγα χρόνια μετά την ήττα του Majin Buu, σε μια περίοδο που η Γη είναι ειρηνική.!  Η σειρά θα διαδραματίζεται σε έναν ειρηνικό πλέον κόσμο, αφού ο Goku έχει νικήσει τον χρόνιο εχθρό του, Majin Buu. Στα Ιαπωνικά, ο τίτλος είναι “Dragon Ball Chou” (超, που σημαίνει “super”, “hyper”, ultra” ή ακόμα και “very”), μια λέξη που ο κόσμος χρησιμοποιούσε στις διαφημίσεις του Dragon Ball αλλά και στα video games.

Νέος εχθρός

Ο παραγωγός Osamu Nozaki δήλωσε: «Όσο διάβαζα την πλοκή [της σειράς] που έλαβα από τον Akira Toriyama, τα όνειρά μου γι’ αυτό άρχισαν να επεκτείνονται. Ένας εχθρός ακόμα πιο δυνατός από τον Buu ή τον Freeza μπορεί να εμφανιστεί…»

Το νέο anime αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται αυτόν τον Ιούλιο στην Ιαπωνία.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι το που θα τοποθετείται (χρονολογικά) η σειρά σε σχέση με τα «Battle of Gods» και «Resurrection of F», τις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς. Λεπτομέρειες για τη πλοκή θα γίνουν γνωστές στο εγγύς μέλλον.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *