Φοιτητικές Εκλογές 2015 | Άκυρες οι εκλογές στο ΟΠΑ!

Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μετά τα επεισόδια που εξελίχθηκαν την Τετάρτη 13 Μαϊου (φωτιά σε κάποιες κάλπες) την ημέρα δηλαδή όπου ήταν προκαθορισμένες να διεξαχθούν οι Φοιτητικές Εκλογές σε όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, ο Φοιτητικός Σύλλογος του ΟΠΑ είχε αποφασίσει να γίνει εκ νέου η διαδικασία την Τετάρτη 20/5!

Ασυνεννοησία.

Το παράδοξο όλων όμως ήταν ότι για ακόμη μια φορά, οι Φοιτητικές Παρατάξεις δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους ώστε να βρουν ένα κοινό πλαίσιο διαδικασίας αφού από τη μια πλευρά η ΠΑΣΠ και η ΕΑΑΚ ήθελαν τη συνέχιση των εκλογών  ενώ από την άλλη η ΔΑΠ, ΠΚΣ και ΑΡΕΝ προγραμμάτιζαν την  επανάληψη της διαδικασίας εντός πανεπιστήμιου.

Χωρίς αποτελέσματα!

Έτσι, την Τετάρτη 20/5 η ΔΑΠ και η ΑΡ.ΕΝ έστησαν κάλπες μέσα στο κτίριο του ΟΠΑ, ενώ η ΠΑΣΠ και τα ΕΑΑΚ έστησαν κάλπες στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κεντρικό κτίριο του ΟΠΑ. Μετά από λίγο, από την εκλογική διαδικασία αποχώρησαν οι αριστερές δυνάμεις του φοιτητικού συλλόγου και στη συνέχεια η ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την ΠΚΣ να μη συμμετείχε στη διαδικασία εκ αρχής!

Το αποτέλεσμα; Για ακόμη μία χρονιά, το ΟΠΑ να μην έχει βγάλει αποτελέσματα  Φοιτητικών Εκλογών.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *